Biodance Skin Glow Vital Ampoule Вітамінна ампульна сироватка для обличчя для сяйва шкіри
Назва:
Biodance Skin Glow Vital Ampoule
Бренди:
Biodance 🇰🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Кераміди
Колаген
Центелла азіатськa
Водорості
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Формула:
Опис:
Інгредієнти включають три різні типи шкірних пробіотиків, які синергізують і забезпечують сильніше покращення імунітету шкіри.
Низькомолекулярна гіалуронова кислота та бета-глюкан забезпечують більш глибоке зволоження всіх шарів шкіри та утримують вологу на поверхні, щоб ви відчували себе зволоженими.
Спочатку стисніть гумову частину порожньої крапельниці, помістіть її в пляшку та відпустіть гуму. Рівномірно нанесіть кілька крапель ампули на шкіру.
Усі продукти Biodance складаються з нетоксичних інгредієнтів, які не викликають подразнення. Він не містить інгредієнтів, які викликають алергічні реакції, і 19 інших жорстких, суперечливих інгредієнтів. Він абсолютно безпечний для чутливої шкіри.
Склад:
Water, Dipropylene Glycol, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide,Butylene Glycol, Betaine, Glycereth-26, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Glycereth-25 PCA Isostearate, Tromethamine, Xanthan Gum, Carrageenan, Adenosine, Disodium EDTA, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Rosa Damascena Flower Water, Sodium Hyaluronate, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide NP, Collagen Extract, Hydrolyzed Elastin, Beta-Glucan, Cholesterol, Ceramide AP, Ceramide NS, Ceramide AS, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Phytosphingosine, Ceramide EOP
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
Ізостеарат Glycereth-25 PCA є складним ефіром суміші ізостеаринової кислоти та PCA з аполіетиленгліколевим ефіром гліцерину, що містить у середньому 25 молей етиленоксиду.
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 11138-66-2
КАМІДЬ КСАНТАНОВА - камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі. Дуже сильний загусник. К.к. нетоксична, не подразнює шкіру. Ксантан досить добре зберігається без консервантів. Емульгатор і загусник. Сполучний агент, стабілізатор емульсій. Зареєстрована як харчова добавка Е415.
Основною властивістю ксантанової камеді є гелеутворювач, який дозволяє їй зв’язувати декільк...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 554-62-1
Фітосфінгозин -продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Натуральна активна речовина, що має антисептичну та протизапальну дію, використовується в засобах проти акне. Відновлює гідроліпідну плівку на поверхні шкіри. Церамід 3-церамід фітосфінгозин бере участь в утворенні ліпідного бар'єрного шару шкіри гідроліпідної плівки.
Фітосфігозин — це складний жирний спирт з довгим ланцюгом, який природним чином міститься у верхніх шарах шкіри. Це важлива частина підтримки природного фактора зволоження шк...
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 180801-54-0
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...

