Abib Hyaluron Creme Hydrating Pot Зволожувальний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою
Назва:
Abib Hyaluron Creme Hydrating Pot
Бренди:
Abib 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Водорості
Олії
Корінь солодки
Кераміди
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою Abib Sedum Hyaluron Crème Hydrating Pot призначений для насичення шкіри вологою та підтримки гідроліпідного балансу. В основі продукту комплекс гіалуронової кислоти та екстракту седума лозовидного, відомого своїми винятковими зволожуючими та вологоутримуючими властивостями. Завдяки ліпосомальній технології доставки активних компонентів, вони швидше та ефективніше впливають на шкіру. У складі засоби амінокислоти, цераміди, натуральний зволожуючий фактор.
Склад:
Water, Sedum Sarmentosum Extract, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, Betaine, Macadamia Integrifolia Seed Oil, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Phytosterols, Beta-Glucan, Ceramide NP, Arginine, Phospholipids, Cholesterol, Tocopherol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Madecassoside, Asiaticoside, Centella Asiatica Leaf Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Tromethamine, Glucose, Hydroxyacetophenone, Butylene Glycol, Fructooligosaccharides, Fructose, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Olivate, Dipotassium Glycyrrhizate, Sorbitan Olivate, Lauroyl Lysine, Sodium Phytate, Hydrogenated Lecithin, Propanediol, Benzyl Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Maltodextrin, Carbomer
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 57-48-7
# CAS Номер: 50-99-7
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 77-86-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 9004-61-9
# CAS Номер: 818-61-1
Гідроксиетил акрилат Це загусник, що зазвичай саме цей компонент відповідає за густоту препарату. Утворюючи гель він як би потовщує продукт і заодно стабілізує компоненти всередині (щоб не розпадалися або не з'єднувалися у будь-які корисні компоненти). Не виявлено побічних ефектів від цього компонента. Його дуже легко використовувати в рідкій формі, він дає відчуття свіжості, за яким слідує ефект танення при контакті зі шкірою. Залишає відчуття бархатистої м'якості. Акрилатний кополімер - це загальний термін для синтетичних кополімерів двох ...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 9041-22-9
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 14306-25-3
Гіалуронова кислота
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 308066-66-2
Центелла азіатськa
# CAS Номер: 223749-83-5
Хлорелла (Chlorella vulgaris) - рід одноклітинних зелених водоростей. Chlorella vulgaris дуже поширена, зустрічається масами у воді канав та ставків. Містить полісахариди, амінокислоти, вітаміни А, В, ліпіди, мінеральні солі, йод, протеїни. Вживається в їжу. Екстракти Х. мають зволожуючу, вітамінізуючу, зволожуючу дію на шкіру. Популярний сухий екстракт Х. Використовуються в різних видах засобів догляду за шкірою як кондиціонуючий агент.
Екстракт Chlorella vulgaris - це інгредієнт, отриманий з водоростей, який має заспокійливі та зволо...
Очиток сарментозум (Sedum sarmentosum) — багаторічна квіткова рослина родини товстянкових (Crassulaceae), що походить із Східної Азії (Китай, Корея) та Південно-Східної Азії (Таїланд). Його загальні назви включають очиток струнний, очиток золотий мох і цвинтарний мох. Sedum sarmentosum має соковиті, вічнозелені листя на вершині дугоподібних, низько розташованих стебел. Влітку на суцвітті виникають жовті квітки, що складаються з 5 пелюсток. Батьківщиною рослини є Китай.
Екстракт Sedum Sarmentosum чудово утримує вологу, завдяки високому ...









