The Ordinary Alpha Arbutine 2% HA Sérum Hydratant Сироватка для обличчя
Назва:
The Ordinary Alpha Arbutine 2% HA Sérum Hydratant
Бренди:
The Ordinary 🇨🇦Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Гіалуронова кислота
AHA кислоти
Концентрація активів:
alpha-arbutin: 2%
Опис:
Alpha Arbutin 2% + HA – це сироватка на водній основі, спеціально розроблена для усунення нерівного тону шкіри та помітного покращення пігментації. Він поєднує високу концентрацію очищеного альфа-арбутину, відомого інгредієнта, що освітлює шкіру, з гіалуроновою кислотою. Очищений альфа-арбутин справляється з темними плямами та нерівним тоном шкіри. Водночас гіалуронова кислота сприяє вбиранню продукту шкірою.
Примітка: альфа-арбутин надзвичайно чутливий до деградації у присутності води, якщо pH препарату не ідеальний. Показано, що рН цієї формули є найбільш підходящим рН для мінімізації деградації альфа-арбутину.
Ми знаємо про можливі зміни кольору нашого продукту Alpha Arbutin. Це природне явище, коли певні інгредієнти продукту можуть змінити колір під впливом сонячного світла або підвищеної температури. Тестування показало, що профіль ефективності та безпеки активного інгредієнта залишається стабільним.
Склад:
Aqua (Water), Alpha-Arbutin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 205328-43-6




