The Inkey List Salicylic Acid Exfoliating Scalp Treatment Пілинг для шкіри голови
Назва:
The Inkey List Salicylic Acid Exfoliating Scalp Treatment
Бренди:
The Inkey List 🇬🇧Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
BHA Саліцилова кислота
Гіалуронова кислота
Концентрація активів:
salicylic acid: 2%panthenol: 1%
Опис:
Боріться з лущенням, жирністю та сверблячою шкірою голови за допомогою нашого засобу для відлущування шкіри голови з саліциловою кислотою.
Розроблений як засіб для попереднього миття, він дбайливо відлущує та видаляє мертві клітини шкіри голови, щоб усунути накопичення продукту, зменшити лусочки та мінімізувати надлишок жиру.
Саліцилова кислота, відома своїми відлущувальними властивостями, допомагає злущити мертві клітини шкіри, зменшити рівень жиру та видалити забруднення з поверхні шкіри голови. Додавання FLUIDIPURE™ 8G і PANTHENOL забезпечує додаткову гідратацію та зволоження, щоб допомогти заспокоїти та заспокоїти, помітно зменшуючи почервоніння на шкірі голови.
Підходить для всіх типів волосся, включаючи чутливу шкіру голови та фарбоване волосся, використовуйте як засіб перед миттям, 1-2 рази на тиждень, щоб освіжити коріння та зберегти спокійну та збалансовану шкіру голови.
Склад:
Water (Aqua /Eau), Propanediol, Salicylic Acid, Betaine, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Xylitylglucoside, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 76823-03-5





