Some By Mi AHA. BHA. PHA 30Days Miracle Tone Тонік для обличчя
Назва:
Some By Mi AHA. BHA. PHA 30Days Miracle Tone
Бренди:
Some By Mi 🇰🇷Категорії:
Тонік для обличчяАктивні компоненти:
Зелений чай
BHA Саліцилова кислота
PHA кислоти
AHA кислоти
Ніацинамід (вітамін В3)
Гіалуронова кислота
Опис:
Кислотний тонік для проблемної шкіри Some By Mi AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Toner з маслом чайного дерева і трьома видами кислот. Мультифункціональний засіб працює відразу в декількох напрямках: очищує від забруднень та надлишків шкірного сала; м'яко відлущує, оновлює клітини епідермісу та регулює жирність шкіри, прискорює загоєння запалень та усуває постакне, допомагає у боротьбі з чорними точками та звужує пори. Ідеальне рішення для всіх типів шкіри.
Склад:
Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Swiftlet Nest Extract, Sodium Hyaluronate, Fructan, Allantoin, Adenosine, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Salicylic Acid, Lactobionic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Ethyl Hexanediol, Raspberry Ketone, Phenoxyethanol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil
Схожі за складом (аналоги)




Аналіз складу
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 122-99-6
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 5343-92-0
Лактобіонова кислота (Lactobionic Acid)
Лактобіонова кислота – це полігідроксикислота, близька до природних компонентів шкіри, що утворюється шляхом окиснення лактози, тобто молочного цукру. Молекула Л.К. складається з двох частин: глюконової кислоти та галактози. Галактоза є природним компонентом, який шкіра використовує під час синтезу дермальних протеогліканів і проколагену, і вона сприяє регенерації та швидкому загоєнню ран.
Молекула містить вісім гідроксильних груп, що дозволяє взаємодіяти з великою кількіст...
Зелений чай
# CAS Номер: 85085-48-9
# CAS Номер: 8006-90-4 / 84082-70-2







