Skinoren 20% Скінорен крем з азелаїновою кислотою 20%
Назва:
Skinoren 20%
Бренди:
Skinoren 🇩🇰Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Азелаїнова кислота
Концентрація активів:
Azelaic Acid: 20%
Опис:
Усуває прояви акне ;
Допомагає боротися з гіперпігментацією ;
Не викликає звикання ;
Викликає менше сухості та подразнення, ніж деякі інші засоби ;
Може застосовуватися не лише для зони обличчя, а й для зон грудей та спини ;
Може застосовуватись при вагітності та грудному вигодовуванні (після консультації з лікарем)
Склад:
azelaic acid, benzoic acid , Cetearyl Octanoate, Isopropyl Myristate , Glycerol , Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol , Cetyl Palmitate, Cocoglycerides , Propylene Glycol, Purified Water, Glyceryl Stearate, PEG-30 Stearate
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 540-10-3
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 9004-99-3
Стеарат ПЕГ-30 є сумішшю зв’язуючого та стабілізуючого інгредієнта поліетиленгліколю та стеаринової кислоти жирної кислоти. При використанні в косметиці він має очищаючі, суспендуючі, емульгуючі та солюболізуючі властивості, усі вони допомагають іншим косметичним інгредієнтам працювати краще.
Цікаво, що ПЕГ-30 стеарат є одним з найменш використовуваних сполук ПЕГ. ПЕГ-100 стеарат набагато більш поширений, де «100» означає молекулярну масу інгредієнта. Так, наприклад, стеарат ПЕГ 30 важить менше, ніж стеарат ПЕГ-100.
Цей інгредієн...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 7732-18-5
Гліцерол є природним спиртом. Гліцерин - це тригідроксиспирт, який протягом багатьох років включався до місцевих дерматологічних препаратів. Крім того, ендогенний гліцерин відіграє важливу роль у гідратації шкіри, еластичності шкіри та відновленні епідермального бар’єру. Повідомлялося про численні ефекти гліцерину на шкіру. Різноманітні дії поліолу гліцерину на епідерміс включають покращення гідратації рогового шару, функції шкірного бар’єру та механічні властивості шкіри, інгібування фазового переходу ліпідів рогового шару, захист від подра...


