Patricia Ledo Photo Finish New Cover Makeup Вирівнювальна тональна основа
Назва:
Patricia Ledo Photo Finish New Cover Makeup
Бренди:
Patricia Ledo 🇺🇦Категорії:
Тональний кремАктивні компоненти:
Олії
Алерген
Силікони
Опис:
Patricia Ledo Photo Finish New Cover Makeup — це тональний крем з ефектом фотошопу, який створює гладке, рівне та природно матове покриття. Формула добре маскує почервоніння, нерівності та дрібні недоліки, залишаючи шкіру свіжою й доглянутою протягом дня. Легка текстура не перевантажує шкіру, комфортно носиться та підходить для щоденного макіяжу. Ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати ефект «чистої шкіри» без відчуття важкого макіяжу.
Склад:
Aqua, Isododecane, Caprylyl Methicone, Talc, Hydrogenated Polydecene, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Polymethyl Methacrylate, Cyclopentasiloxane, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Glycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Acrylates/Dimethicone Copolymer, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Castor Oil, Disteardimonium Hectorite, Cera Alba, Hydrogen Dimethicone, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Aluminum Hydroxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Ci 77492, Ci 77891, Ci 77499, Ci 77491.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 27178-27-8
# CAS Номер: 17955-88-3
# CAS Номер: 14807-96-6
# CAS Номер: 68037-01-4
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 9011-14-7
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
Олії
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 21645-51-2
Гідроксид Алюмінію - високов'язка біла драглиста речовина, має амфотерні властивості. Погано розчинний у воді, розчинний у кислотах та лугах. Має абсорбуючі та в'яжучі властивості. Використовується в харчовому, фармацевтичному та косметичному виробництві. Вводиться у зубні пасти, антиперспіранти, гігієнічний тальк. Стабілізатор емульсій та суспензій, барвник білого кольору.
# CAS Номер: 6683-19-8
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 51274-00-1
# CAS Номер: 1309-37-1


