Pantene Pro-V Active Nutri Plex Hydration Recharge Відновлююча та зволожуюча маска для волосся з кератином
Назва:
Pantene Pro-V Active Nutri Plex Hydration Recharge
Бренди:
Pantene 🇺🇸Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Омега жирні кислоти
Алерген
Опис:
Pantene Pro-V Active Nutri Plex Hydration Recharge — це зволожувальна формула, створена для глибокого відновлення та насичення волосся вологою. Завдяки технології Active Nutri Plex засіб зміцнює структуру волосся зсередини, зменшує ламкість і повертає еластичність. Він миттєво пом’якшує сухе й тьмяне волосся, роблячи його більш гладким, слухняним і блискучим. Регулярне використання допомагає підтримувати оптимальний рівень гідратації, захищає від пошкоджень та забезпечує здоровий, доглянутий вигляд волосся щодня.
Склад:
AQUA, STEARYL ALCOHOL, BIS-AMINOPROPYL DIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ALCOHOL, OLEIC ACID, PARFUM, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, PANTHENOL, POLYSORBATE 20, DIMETHYL PHENETHYL ACETATE, CITRIC ACID, HISTIDINE, HEXYL CINNAMAL, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES, VANILLIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, ROSE KETONES, CI 17200
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 71-00-1
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 112-92-5
# CAS Номер: 121-33-5
Етилванілін - це фенольна сполука, заміщена з утворенням етилваніліну. Як випливає з назви, це дрібний білий або жовтуватий кристалічний порошок. Його можна вважати синтетичним ванільним ароматизатором. Він має трохи сильніший смак ванілі, ніж сам ванілін.
Ароматизатори дуже корисні в косметиці, як і в інших категоріях, таких як хлібобулочні, молочні чи кондитерські вироби. У косметиці їх можна використовувати для маскування неприємного запаху будь-якого з інгредієнтів або для надання однорідного аромату продукту. Аромат є фактором, че...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Амінопропілдиметикон є силоксановим полімером. Біс-амінопропіл диметикон забезпечує кондиціонування, пом'якшення, покращує розчісування та слухняність волосся. Він фактично з’єднується з пошкодженими ділянками на кутикулі волосся і робить волосся м’якшим. Він також створює захисний бар'єр, як і інші силікони, і забезпечує легше розчісування. Його відмінність від інших силіконів полягає в тому, що він не викликає накопичення. Це забезпечить кондиціонування пошкоджених ділянок і збільшить збереження кольору.
Біс-амінопропілдиметикон дуже...
# CAS Номер: 1222-05-5
Galaxolide - це синтетичний мускус із чистим солодким мускусним квітково-деревним ароматом, який використовується в ароматах. Це один із компонентів мускусу, який виробники духів і одеколону використовують для додання мускусного запаху своїй продукції. Галаксолід був вперше синтезований у 1956 році та використаний наприкінці 1960-х років у деяких пом’якшувачах тканин і миючих засобах.
Передбачуваний ендокринний руйнівник, потенційний алерген, потенційний подразник шкіри, доведене черезшкірне проникнення.
15 листопада 2023 року Фр...
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.





