NIVEA Crème Універсальний крем для догляду за шкірою
Назва:
NIVEA Crème
Бренди:
Nivea 🇩🇪Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Опис:
Улюблений з 1911 року - NIVEA Creme - оригінальний лосьйон для тіла для всієї родини. Цей легендарний продукт збагачений пов’язаним зі шкірою Eucerit, який забезпечує шкірі весь необхідний захисний догляд, щоб залишатися м’якою та еластичною.
Збалансована формула Eucerit, Panthenol і Glycerin інтенсивно зволожує та заспокоює шкіру, а також допомагає зволожити суху шкіру. Ідеально підходить для щоденного використання там, де шкіра потребує догляду. Дерматологічно підтверджено сумісність зі шкірою.
Крем ідеально підходить для всієї родини, оскільки він не має сильного аромату. Його можна використовувати як крем для рук, обличчя або лосьйон для тіла для сухої шкіри.
Склад:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Paraffin, Panthenol, Magnesium Sulfate, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Aluminum Stearates, Citric Acid, Magnesium Stearate, Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Parfum
Схожі за складом (аналоги)




Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 104-54-1
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 5333-42-6
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 8002-74-2
Парафін - суміш насичених ациклічних вуглеводнів, продукт нафтоперегонки. Має кристалічну будову, без смаку та запаху. Чи не розчиняється у воді, спирті, розчиняється в більшості органічних розчинників. Рідкий П. легко поєднується з жирами, застосовується в багатьох косметичних виробах як компонент, що загущує: кольдкремах, діамантинах, губній помаді, туші для вій, декоративних олівцях, депіляторіях, захисних кремах і засобах від засмаги, парафінових масках. П. нетоксичний, проте в окремих випадках може спричинити подразнення шкіри, що пов'я...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8042-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




