Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator Інтенсивно зволожувальний крем на 72 години
Назва:
Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator
Бренди:
Clinique 🇺🇸Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Силікони
Вітамін Е
Центелла азіатськa
Омега жирні кислоти
Сквалан
УФ-фільтри
Алое
Гіалуронова кислота
Пептиди
Кофеїн
Опис:
Насичений крем-гель, який ви любите, миттєво зволожує шкіру та постійно зволожує її навіть після вмивання обличчя. Вологий бар’єр шкіри зміцнюється, шкіра стає заспокоєною, з ліпідами та циками. Без масла
Наша найбагатша формула з активованою водою алое та кофеїном забезпечує безперервне зволоження. Потім, завдяки тріо ліпідів, допомагає затримати вологу. Зберігає шкіру зволоженою, роблячи її сяючою, пухкою та оксамитовою гладкістю. Суху, зневоднену шкіру заспокоює цика.
Склад:
Water\Aqua\Eau, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Dipropylene Glycol, Squalane, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Silica, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Palmitoyl Hexapeptide-12, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Caffeine, Methyl Trimethicone, Sorbitol, Sodium Polyaspartate, Petrolatum, Trehalose, Whey Protein\Lactis Protein\Protéine Du Petit-Lait, Linoleic Acid, Pyridoxine Dipalmitate, Butylene Glycol, Cholesterol, Sucrose, Polysilicone-11, Glyceryl Polymethacrylate, PEG-150, PEG-8, Hydroxyethyl Urea, Hydroxyacetophenone, BHT, Disodium EDTA, Sodium Hexametaphosphate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol
Схожі за складом (аналоги)




Аналіз складу
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 57-88-5
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 91053-68-8, 84082-51-9
Ходять легенди, що багаті королеви та імператриці щодня приймали молочні ванни для молодості. Сьогодні багато засобів для догляду за шкірою містять пастеризоване молоко або його компоненти, такі як молочна кислота, лактоза або білки, які благотворно впливають на шкіру.
Молоко містить багато білків (зазвичай позначених як Lactis proteinum), які мають науково доведену користь для регенерації шкіри, оновлення клітин і активних пребіотиків. Крім того, молочні протеїни підвищують стабільність інших важливих інгредієнтів, а також є частиною ...
ПЕГ-150 є полімером етиленоксиду.
PEG 150 використовується в продуктах краси та косметиці як поверхнево-активна речовина та миючий агент, а іноді також розглядається як загусник. PEG 150 також зустрічається в різних сполуках косметичних засобів, часто як PEG 150 Jojoba, етоксильована версія повністю гідрогенізованого воску жожоба, або PEG 150 Distearate, поліетиленгліколевий діефір стеаринової кислоти.
150 позначає молекулярну масу цього конкретного PEG, або поліетиленгліколю. ПЕГ є суперечливими інгредієнтами в косметиці та косм...
# CAS Номер: 9004-74-4
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 31229-74-0635-38-139379-66-3
Піридоксин дипальмітат (вітамін В6 дипальмітат) являє собою білий або подібний білий кристал або кристалічний порошок; без запаху. Його можна легко розчинити в олії, трохи розчинити в етанолі гарячим і не можна розчинити у воді. Похідне вітаміну B6 має кращу проникність через шкіру та більшу стабільність.
Піридоксину дипальмітат використовується як косметична функціональна добавка, головним чином для запобігання та лікування різноманітних шорсткостей шкіри, вугрів та сонячних опіків. Також він корисний для лікування себорейного трихомо...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-93-4
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
Palmitoyl hexapeptide-12 — це виготовлений в лабораторії пептид, який поєднує жирну кислоту пальмітинову кислоту з кількома амінокислотами, включаючи гліцин, гістидин і лізин. Поєднання цього спеціально розробленого пептиду з пальмітиновою кислотою покращує його проникнення в шкіру, а також стабільність пептиду.
Також відомий як pal-KTTKS, на початку пептидів у догляді за шкірою він називався пальмітоіл олігопептидом. Амінокислотна послідовність цього пептиду імітує послідовність пептидів, які природно зустрічаються в шкірі, тобто шкір...
Центелла азіатськa
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 10124-56-8 / 10361-03-2 / 68915-31-1
Гексаметафосфат натрію, також відомий як калгон, є хімічною речовиною, що складається з полімерних метафосфатів. Це гексамер, що складається з повторюваних одиниць (NaPO3), тобто поліфосфат із шістьма одиницями метафосфату [(NaPO3)6]. Ця хімічна речовина є водорозчинною та має поліфосфатну довжину ланцюга циркуляції. Вперше його підготували в 1963 році німецькі хіміки Еріх Тіло та Ульріх Шульке. Він комерційно використовується як секвестрант у харчових продуктах, емульгатор у консервах, сиропі та молоці, серед іншого.
Антикорозійний за...









