Milk Shake Silver Shine Conditioner Кондиціонер для освітленого і сивого волосся
Назва:
Milk Shake Silver Shine Conditioner
Бренди:
Milk_shake 🇮🇹Категорії:
Кондиціонер для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Олії
Силікони
Формула:
Опис:
Спеціальний кондиціонер для світлого або сивого волосся.
Кондиціонер milk_shake Silver Shine містить спеціальний пігмент, який нейтралізує небажані жовті, золотисті або латунні відтінки, характерні для білого, сивого, світлого або освітленого волосся. Залишає волосся кондиціонованим, м'яким і наповненим життєвою силою. Містить молочні протеїни, екстракти органічних фруктів і Integrity 41® для кондиціонування волосся, одночасно зберігаючи баланс вологи у волоссі та захищаючи колір волосся.
У складі спеціального пігменту, який нейтралізує небажані жовті, золотисті або латунні відтінки, характерні для білого, сивого, світлого або освітленого волосся. Залишає волосся кондиціонованим, м'яким і наповненим життєвою силою. Містить молочні протеїни, екстракти органічних фруктів і Integrity 41® для кондиціонування волосся, одночасно зберігаючи баланс вологи у волоссі та захищаючи колір волосся. Без парабенів.
Зверніть увагу, що цей продукт може залишати плями на поверхнях, включаючи шкіру. Негайно промийте, щоб уникнути появи стійких плям
Склад:
Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylheptyl Caprylate, Behentrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Polyglyceryl-3 PCA, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acid Violet 43, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 4430-18-6
Кислотний фіолетовий 43 хімічно класифікується як антрахіноновий барвник. Веганський і дерматологічно протестований.
Acid Violet 43 було відкрито 1984 року. Ретельна перевірка та оцінка хімічних характеристик речовини проведена у лабораторіях Європи та США. Отримані дані свідчать про безпеку використання препарату в медичних та косметичних цілях. У харчовій промисловості неприпустимо застосування синтетичного барвника фіолетового відтінку.
Вплив на організм людини цього компонента вивчено в повному обсязі. Є наукові свідчення тог...
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 120-51-4
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 78491-02-8
ДИАЗОЛИДИНИЛМОЧЕВИНА N-(Гідроксиметил)-N-(дигідроксиме-тил-1,Здіоксо-2,5-імід-азолинідил-4)-N'-(гідроксиметил) сечовина, білий порошок, добре розчинний у воді, пропіленгліколі, нерозчинний в олії .
Активна проти грам-негативних та грам-позитивних бактерій, менш активна проти цвілі. Консервант широкого спектра дії. Синергічний з низкою інших консервантів.
Часто застосовується у поєднанні з парабенами у зв'язку із синергетичним ефектом. Оптимальний діапазон рН від 3 до 9.
Сумісна з різними видами сировини, у тому числі з П...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 92797-39-2
МОЛОЧНИХ ПРОТЕЇНІВ ЕКСТРАКТ - гідролізат протеїнів молока, одержуваних кислотним, лужним або ферментним гідролізом. Містять велику кількість полярних амінокислот, пептидів, сахариди і здатні надавати ефективну зволожуючу дію на шкіру. Утворюють фізіологічну вологоутримуючу плівку на поверхні шкіри і частково депонуються у верхніх шарах епідермісу. У косметиці застосовується як водного розчину. Особливо рекомендується для зволожуючих кремів та емульсій, засобів для шкіри після ванн. У шампунях та інших засобах для волосся може бути використан...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 112-72-1
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8001-31-8
Полігліцерил-3 pca - це складний ефір, утворений реакцією полігліцерил-3 з pca
Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.
Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно ...



