Medik8 Nourishing Body Cream Зволожуючий Крем для Тіла
Назва:
Medik8 Nourishing Body Cream
Бренди:
Medik8 🇬🇧Категорії:
Крем для тілаАктивні компоненти:
Зелений чай
AHA кислоти
Опис:
Змініть вигляд і відчуття сухої зневодненої шкіри за допомогою живильного крему для тіла.
Ця розкішна формула обволікає шкіру глибоким живленням, допомагаючи розгладити шорсткі ділянки, покращити зовнішній вигляд шкіри та її еластичність, а також підтримувати природний захисний бар’єр вашої шкіри.
Завдяки фірмовим Medik8 Moisture Magnets™ і натуральному гліцерину, щоб утримувати вологу, живильний крем для тіла робить шкіру помітно м’якою, еластичною та комфортною.
Склад:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Saccharide Isomerate, Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetearyl Alcohol, Polyacrylamide, Benzyl Alcohol, Triethanolamine, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Laureth-7, Citric Acid, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Linalool, Limonene, Citronellol, Hydroxycitronellal, Citral.
Схожі за складом (аналоги)



Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 4418-26-2
ДЕГІДРООЦТОВА КИСЛОТА - дегідроацетова кислота, 3-ацетил-6-метилпіран-2,4(3Н)-діон, біла порошкоподібна речовина без запаху. Консервант з бактерицидною та протигрибковою дією. Має помірну фунгіцидну дію, слабо ефективна проти бактерій, неефективна проти псевдомонад. Д.к. має низьку константу дисоціації і тому, на відміну від бензойної та сорбінової кислот, відносно ефективна у сфері слабокислих і навіть нейтральних значень рН. Оптимальний діапазон pH від 3 до 5.5. Через низьку розчинність у воді часто вводиться у вигляді солі натрію. Іноді в...
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Біс-дигліцерил поліациладипат-2 – це синтетичний інгредієнт, який використовується в продуктах по догляду за шкірою, покращує текстуру та має пом’якшувальні властивості. Густий, пастоподібний пом’якшувальний ефір, який рекламується як альтернатива ланоліну рослинного походження. Має плавне нанесення та дотик, створює щільну плівку для захисту та зволоження шкіри. Біс-Дігліцерил Поліациладипат-2 отримують шляхом нагрівання дигліцерину, адипінової кислоти, ізостеаринової кислоти, 12-гідроксистеаринової кислоти, стеаринової кислоти, каприлової ...



