Manyo Factory Thermal Water Moisturizing Cream Мінеральний крем з термальною водою
Назва:
Manyo Factory Thermal Water Moisturizing Cream
Бренди:
Manyo 🇰🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Пантенол (Вітамін В5)
Олії
Гіалуронова кислота
Формула:
Опис:
Мінеральний крем з термальною водою Manyo Factory Thermal Water Moisturizing Cream для глибокого зволоження та відновлення шкіри насичує вологою глибокі шари епідермісу, ефективно усуває сухість та лущення, перешкоджає зневодненості шкіри та заспокоює подразнення. Комплекс мінералів, що містяться в термальній воді, відновлює захисні функції шкіри та підвищує імунітет.
Склад:
Onsen-Sui, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Phytosqualane, Propylene Glycol Dicaprylate, Calendula Officinalis Flower Extract, Arachidyl Alcohol, Betaine, Calcium Chloride, Panthenol; Dexpanthenol, Potassium Chloride, Dimethyl Sulfone, Magnesium Sulfate, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Propanediol Dicaprylate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Behenyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Silica, Silk Amino Acids
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 38644-62-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 7487-88-9
Загальна назва сульфату магнію - сіль Епсома або (MgSO4,7H2O). Він названий на честь мінеральних вод, знайдених в Епсомі в Англії, солі Епсома здавна використовувалися як мінеральні води.
Цей маленький білий кристал, схожий на сіль, використовується для купання та купання, щоб «вивести» токсичні речовини з організму через шкіру. Це забезпечує ефективне полегшення болю, втомлених м’язів. Історично склалося так, що сульфат магнію додають одну або дві чашки в теплу воду для ванни для заспокійливих спа-процедур.
Сульфат магнію має пр...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
Діаприлат/дикапрат пропіленгліколю отримують з пропіленгліколю та є складним ефіром пропіленгліколю та жирних кислот; це суміш пропіленгліколю дикаприлату та пропіленгліколю дикапрату. Однак ця сполука значно відрізняється від пропіленгліколю і є суто агентом для кондиціонування шкіри, який використовує компоненти жирних кислот для підтримки та покращення змащення та стійкості клітин шкіри, поєднуючись із білками для сприяння здоров’ю шкіри, згідно з дослідженнями. Пропіленгліколь дикаприлат/дикапрат використовується в продуктах для догляду ...
# CAS Номер: 7631-86-9
КРЕМНІЯ ДІОКСИД (діоксид кремнію) - білий аморфний порошок з частинками сферичної або майже сферичної форми, абразивно-поліруючий і загущаючий компонент у зубних пастах, загусник для масляних систем. Має на шкіру та слизові оболонки сильну підсушуючу дію. Має більш м'який вплив на емаль зубів, ніж крейда. Покращує текстуру зубних паст, перешкоджає їх затвердінню (кальцинуванню). Д.к. може бути використаний у складі засобів догляду за шкірою: кремів, скрабів, пілінгів та пудр, - його абразивність легко контролюється. Добре зберігає матовість ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 85085-82-9
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 84776-23-8
КАЛЕНДУЛА ЛІКАРСЬКА (Calendula officinalis) - нагідки, однорічна трав'яниста рослина сімейства складноцвітих. Квітки К.л. містять каротиноїди, флавоноїди, фітонциди, ефірну олію, саліцилову та яблучну кислоти, камеді, білкові речовини, тритерпенові сапоніни, слиз. У косметиці використовують усі типи екстрактів, вони мають бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. Природні ультрафіолетові фільтри. Екстракти, у тому числі масляні, застосовуються у зволожуючих кремах та гелях, поживних кремах для чутливої шкіри, кремах після засмаги,...
# CAS Номер: 52988-19-1
# CAS Номер: 135852-71-2
# CAS Номер: 2432-87-3
Гаряча джерельна вода з Японії. Стверджується, що вона має протизапальну та судинорозширювальну дію. Кажуть, що японські гарячі джерела містять до приголомшливих 19 різних мінералів! Серед них сірка, як кажуть, допомагає боротися з висипаннями, і вона є поширеним інгредієнтом у рекомендованих дерматологами методах лікування прищів. Вода Онсен містить антиоксиданти та компоненти, що знижують окислення, які допомагають зменшити корозію клітин шкіри та зберегти молодість шкіри.
Кажуть, що кремнезем у воді онсен творить чудеса з сухою та л...
# CAS Номер: 201-327-3
Декспантенол є правообертаючим ізомером пантенолу, і тільки декстроформа є біологічно активною. Пантенол (провітамін B5) і пантотенова кислота (вітамін B5) мають схожу структуру, а при окисленні пантенолу утворюється пантотенова кислота. Пантотенова кислота необхідна всім тваринам для синтезу коензиму А (КоА), який відіграє вирішальну роль в окисленні та синтезі жирних кислот. Декспантенол — прозора, безбарвна та високов’язка рідина без запаху при кімнатній температурі. Він вільно розчинний у воді та спирті. Його фізичні властивості дозволяю...






