Make More Hidratante Facial Balance Cream Балансуючий крем для обличчя
Назва:
Make More Hidratante Facial Balance Cream
Бренди:
Make More 🇧🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Олії
Гіалуронова кислота
Силікони
Формула:
Опис:
Hidratante facial que mantém o equilíbrio hídrico, hidrata e prepara a pele, além de proteger e prevenir contra as agressões diárias.
Balance Cream Make More — це зволожуючий крем для обличчя, який містить активні інгредієнти, здатні зволожувати, захищати та запобігати передчасному старінню шкіри.
Активні інгредієнти: крем Balance Cream містить гіалуронову кислоту, органічний кремній і ліпонутрієнти, які підтримують водний баланс, захищають і зволожують, а також запобігають щоденній агресії міського способу життя.
Склад:
Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Potassium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dimethicone, Carbomer, Laureth-23, Laureth-4, Triethanolamine, Cyclomethicone, Dimethiconol, Hyaluronic Acid, Silanetriol, Butylene Glycol, Biosaccharide Gum-4, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 68439-49-6
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 69430-24-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 107-75-5
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 8007-69-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9004-61-9




