L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum Професійна змивна сироватка для молекулярного відновлення структури волосся
Назва:
L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum
Бренди:
L'Oreal Professionnel 🇫🇷Категорії:
Сироватка для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Олії
Опис:
Молекулярна змивна сироватка Serie Expert Absolut Repair від L'Oréal Professionnel Paris відновлює сильно пошкоджене волосся з першого застосування. Він збагачений 2% пептидними зв’язуючими речовинами та 5 амінокислотами, які проникають у волокна волосся, відновлюючи їх на молекулярному рівні, не викликаючи жодної тяжкості. У той же час він допомагає відновити силу, еластичність і рухливість. Завдяки цьому волосся стає сильнішим, здоровішим і пружнішим.
Склад:
AQUA/WATER/EAU•GLYCERIN•PROPYLENE GLYCOL•GLYCINE•CITRIC ACID•PARFUM/FRAGRANCE•PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL•HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLyZED WHEAT PROTEIN • CETRIMONIUM CHLORIDE• POLYSORBATE 20• POLYSORBATE 80•PHENOXYETHANOL•SODIUM HYDROXIDE•GLUTAMIC ACID•QUATERNIUM-80•ARGININE•HYDROXYPROPYL GUAR• HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE •SERINE•LINALOOL•TYROSINE
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 56-45-1
СЕРИН – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри.
Серин — це маломолекулярна незамінна амінокислота, попередник гліцину, який бере участь у синтезі колагену. Він також входить до складу незамінних NMF (природних зволожуючих факторів), які запобігають трансепідермальній втраті води.
L-серин є невід’ємним компонентом певних фосфоліпідів (жирових сполук, наприклад, фосфатидилсерину), необхідних складових клітинних мембран. Фосфатидил...
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





