iS Clinical Hydra-Cool Serum Сироватка для обличчя
Назва:
iS Clinical Hydra-Cool Serum
Бренди:
Is clinical 🇺🇸Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Пантенол (Вітамін В5)
Гіалуронова кислота
Гриби
Центелла азіатськa
Опис:
Ця освіжаюча легка сироватка забезпечує проникнення чудових антиоксидантів, основних рослинних компонентів і біонутрієнтів для омолодження та зволоження шкіри.
Формула з 25% гіалуронату натрію, вітаміну B5 і екстракту грибів зволожена, захищена від шкідливого впливу навколишнього середовища завдяки антиоксидантній дії та впливу сонця, видимі вікові плями та шрами від прищів освітлюються.
Склад:
Water/Aqua/Eau, Sodium Hyaluronate, Pantothenic Acid, Pentylene Glycol, Menthol, Phenoxyethanol, Asiaticoside, Polyporus Umbellatus (Mushroom) Extract, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Blue 1 (CI 42090).
Схожі за складом (аналоги)



Аналіз складу
# CAS Номер: 3844-45-9
# CAS Номер: 89-78-1 / 1490-04-6 / 2216-51-5 / 15356-60-2
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 16830-15-2
# CAS Номер: 464-92-6
Азіатська кислота може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри. Азіатська кислота — це сполука...
# CAS Номер: 18449-41-7
Азіатська кислота (мадекасова кислота) може бути не найвідомішим інгредієнтом у догляді за шкірою, але поступово вона стає одним із них. Більшість людей вважають, що кислоти – це відлущування, але це не так з азіатською кислотою. Ця кислота не входить до складу альфа- або бета-гідроксикислот і точно не є пілінгом. Але азіатська кислота деякий час з’являється в наших сироватках, кремах і масках з поважної причини. А тепер давайте перейдемо до суті та обговоримо роль азійської кислоти в догляді за шкірою та чи корисна вона для шкіри.
Аз...





