Hadat Cosmetics Hydro Nourishing Moisture Shampoo Зволожувальний шампунь для волосся
Назва:
Hadat Cosmetics Hydro Nourishing Moisture Shampoo
Бренди:
Hadat Cosmetics 🇮🇱Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Силікони
Олії
Зелений чай
Водорості
AHA кислоти
Опис:
Зволожуючий шампунь з олією ши Hadat Cosmetics Hydro Nourishing Moisture Shampoo м'яко очищає волосся та шкіру голови, живить і пом'якшує під час миття, залишає комфортне відчуття зволоженості. Зміцнює, надає гладкість і здоровий блиск, відмінно підходить для сухого та нормального волосся. Містить екстракти водоростей, олії ши та чайного дерева.
Склад:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Dea, Sodium Lauryl Sulfate, Dimethicone, Zinc Pyrithione, Sodium Chloride, Guar Byssus Thread, Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Carbomer, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Melaleuca Alternifolia, Butyrospermum Parkii, Dunaliella Salina Extract.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 151-21-3
ЛАУРИЛСУЛЬФАТ НАТРІЮ - аніонактивний ПАР. Білий порошок (або гранули) з високим вмістом основної речовини або прозорий розчин від безбарвного до блідо-жовтого кольору. Одержують сульфатуванням аліфатичних спиртів (фракції 12-С14) на основі натуральної або синтетичної сировини. Добре розчиняється у воді, практично не розчиняється у неполярних органічних розчинниках. Має сильно виражену миючу і піноутворювальну здатність. Один з основних ПАР, що використовуються у складі зубних паст. З солями кальцію та магнію утворює погано розчинні солі. Ком...
ЦИНК-ПІРИТІОН або піритіон цинку - [біс (1-гідрокси-2(1 Н)-піридинтіонато-O,S)-(Т-4)цинк]. Білий порошок із слабким запахом. Має бактерицидні та фунгіцидні властивості. Має сильну протигрибкову дію, слабко активний проти псевдомонад. Використовується як діючий агент у шампунях проти лупи. Солі піридину, що мають протимікробну активність, застосовуються як протиперхотний компонент у спеціальних шампунях. Згідно з Регламентом ЄС 1223\2009 і ТР ТС 009\2011 цинк пірітіон використовується з обмеженнями: як консервант дозволений не більше 1% у пре...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Зелений чай
# CAS Номер: 85085-48-9




