Kallos Conditioning Cherry Shampoo Шампунь-кондиціонер для сухого і пошкодженого волосся з маслом вишневих кісточок
Назва:
Kallos Conditioning Cherry Shampoo
Бренди:
Kallos Cosmetics 🇭🇺Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Силікони
Опис:
Шампунь гарної текстури для пошкодженого волосся. Ідеально очищає, а активний інгредієнт вишневої олії, багатий вітамінами A, B1, B2, B6, C і мінералами, миттєво зволожує сухе пошкоджене волосся. З його використанням волосся стає легким у догляді, добре живиться, стає блискучим і бархатисто гладким.
Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Parfum, PEG-4 Distearyl Ether, Polyquaternium-7, Glycerin, Distearyl Ether, Prunus Avium Seed Oil, Citric Acid, Propylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Trideceth-12, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 106214-84-0
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68603-42-9
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 629-82-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 26172-55-4
# CAS Номер: 2682-20-4
# CAS Номер: 26590-05-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 141464-42-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Prunus Avium або черешня, а Prunus cerasus — це гірка або терпка вишня. Терпка вишня відноситься до сімейства розоцвітих, і належить до Європи та Сполучених Штатів. Він містить феноли, антоціани, вітаміни, мінерали та необхідні поживні речовини. Черешня походить з Північної півкулі, а також регіону Східної Азії. Він також містить такі цінні інгредієнти, як поліфеноли та антоціани, які відповідають за колір і смак. Крім того, вони також є антиоксидантами за своєю природою.
Обидві вишні однаково важливі при догляді за шкірою за допомогою...
PEG-4 Distearyl Ether використовується в продуктах для догляду за волоссям, оскільки він розгладжує та пом’якшує волосся, полегшує його розчісування та надає блиску та об’єму волоссю.


