fwee Lip&Cheek Blurry Pudding Pot Кремові рум'яна
Опис:
Вельветовий бальзам-пудинг для губ і щік fwee Lip&Cheek Blurry Pudding Pot - це ніжна кремова текстура, яка розквітає на шкірі парою рухів пальців: продукт легко тушкується і виглядає природно. Дозволяє швидко створити мономакіяж: засіб можна використовувати на щоках, наносити на повіки як тіні і на губи як матовий бальзам. Не викликає сухості, комфортно відчувається на шкірі. Містить масло какао та екстракт агави.
Склад:
Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Tribehenin, Diisostearyl Malate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (Ci 77891), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Agave Tequilana Leaf Extract, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Isostearic Acid, Lecithin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Butylene Glycol, Water, Fragrance(Parfum), Iron Oxides (Ci 77491), Red 7 Lake (Ci 15850), Yellow 5 Lake (Ci 19140), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499).
Схожі за складом (аналоги)







Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 1934-21-0
# CAS Номер: 1309-37-1
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 29806-73-3
# CAS Номер: 26402-22-2
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 25668-09-7
# CAS Номер: 13463-67-7
ДІОКСИД ТИТАНУ - двоокис титану, біла порошкоподібна речовина, білий неорганічний пігмент. Хімічно інертний, нерозчинний у воді, стійкий до дії більшості неорганічних кислот, бензину та нафти, слабо розчинний у розчинах лугів. Має властивості напівпровідника. У косметичному виробництві використовується високоочищений і тонкодисперсний Д.т., що має високу покриваність, фарбує і опалесціює дію. Здатний відбивати УФ-промені, є ефективним фізичним УФ фільтром. Фотохімічна активність заснована на здатності до виділення малих кількостей кисню та з...
# CAS Номер: 77-93-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 25852-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Рослина агава походить з Мексики. Традиційно використовується як підсолоджувач, він містить полісахариди, які створюють на шкірі оксамитову плівку, що утримує вологу.
Екстракт агави походить від агави американської, рослини, яка процвітає в жаркій мексиканській пустелі. Ця унікальна маленька рослина блискуче пристосувалася, щоб вижити в суворих умовах, зберігаючи воду у своїх клітинах. Завдяки своїм антисептичним, лікувальним і протизапальним властивостям він століттями використовувався в традиційних аюрведичних засобах.
Допомага...

