Fraijour Pro Moisture Cream Mist Двофазний зволожувальний міст для обличчя з пробіотиками
Назва:
Fraijour Pro Moisture Cream Mist
Бренди:
Fraijour 🇰🇷Категорії:
Міст для обличчяАктивні компоненти:
Кераміди
Олії
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Корінь солодки
Вітамін Е
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Двофазний зволожуючий міст із пробіотиками Fraijour Pro Moisture Cream Mist відновлює суху шкіру, знімає подразнення та лущення, пом'якшує, зміцнює природний захисний бар'єр.
Миттєво зволожує та освіжає, підтримує оптимальний рівень зволоженості протягом дня, утворює перешкоджає випаровуванню вологи. Надає здорового сяйва і захищає від зовнішніх подразників. Швидко вбирається, не залишаючи липкості. Містить пробіотики, рослинні протеїни, галактомісіс, пантенол, цераміди, олію макадамії, аденозин та рослинні екстракти.
Склад:
Water, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Methylpropanediol, Hydrogenated Polydecene, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 80, Butylene Glycol, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Galactomyces Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment Filtrate, Lactobacillus/Rice Bran/Saccharomyces/Camellia Sinensis Leaf Extract Ferment, Bifida/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Bifida Ferment Extract, Milk Protein Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Borago Officinalis Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Citric Acid, Adenosine, Fragrance, Coumarin, Eugenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Ceramide NP
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 194043-92-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 68797-35-3
СОЛОДКА ГЛАДКА -лакричник, багаторічна трав'яниста рослина сімейства Бобові. Сольова форма одного з основних протизапальних інгредієнтів рослини солодки, гліциризинат моноамонію. Це жовтуватий порошок з приємним солодким запахом. Лікарською сировиною служать очищені від кори коріння та підземні пагони. Сировина містить глікозиди (ліквіритозід, гліциризин), флавоноїди (ліквіритин, ізоліквертин), сахарозу та глюкозу, білки, крохмаль, аспарагін, камедь, мінеральні солі, пектинові речовини, сапоніни, фітогормони.
Екстракт коріння С.г. має ...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 97-53-0
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 68037-01-4
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 58-61-7
АДЕНОЗИН - нуклеозид, що складається з азотистої основи аденіну та п'ятивуглецевого цукру рибози. Утворюється при розпаді нуклеїнових кислот та аденілових нуклеотидів. При дезамінуванні А. утворюється інозин. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.
Аденозин - це водорозчинний інгредієнт, отриманий з дріжджі...
# CAS Номер: 2163-42-0
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 100403-19-8
# CAS Номер: 128497-20-1
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Bifida/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate - екстракт кореня женьшеню
Цілющі властивості женьшеню знайшли широке застосування у косметології. Особливі речовини – гінзенозиди стимулюють вироблення колагену та захищають клітини шкіри від шкідливого впливу ультрафіолету, омолоджують та стимулюють процес оновлення клітин епідермісу, мінерали та вітаміни живлять шкіру та покращують обмін речовин.
У косметології використовується стимулююча та тонізуюча активність екстракту женьшеню, його здатність прискорювати регенераційні процеси, ре...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
lactobacillus/ris bran/saccharomyces/camellia sinensis екстракт листя ферменту є продуктом, отриманим шляхом ферментації висівок oryza sativa мікроорганізмом, lactobacillus, та ферментацією екстракту листя camellia sinensis мікроорганізмом, saccharomyces.
Bifidobacterium lactis (B. lactis) - це багатоцільові пробіотичні бактерії, які живуть в кишечнику. Це потужний штам, який, як було доведено, покращує травлення і покращує функції імунної системи. B. lactis також відповідальний за розщеплення життєдіяльності організму і сприяє засвоєнню вітамінів і мінералів в кишечнику. Так як у людей, які страждають акне, часто спостерігається підвищена запальна реакція, то стримування запалення при регулярному використанні пробіотиків може забезпечити таке необхідне полегшення і привести до красивої, чист...
Ферментний лізат Lactobacillus — бактеріальні клітини, які були вирощені та розбиті на частини — разом із супернатантами та метаболітами пробіотичних бактерій забезпечують подібні сприятливі ефекти, як і живі організми, і мають кращий профіль безпеки при використанні в композиціях для догляду за шкірою. Lactobacillus Ferment Lysate. Пробіотичний інгредієнт, який має розгладжувальні, заспокійливі та пом’якшувальні властивості, щоб створити більш гладку та м’яку шкіру. На основі процесу ферментації Lactobacillus Bulgaricus в спеціальному живил...
БУРАЧНИК ЛІКІВНИЙ (Borago offlcinalis L.) - огіркова трава, однорічна трав'яниста рослина сімейства бурачникових. Квітки містять рослинні слизи, ефірну олію; листя -аскорбінову, яблучну, лимонну кислоти, вітаміни, солі калію. Екстракт Б.Л. та екстракт насіння Б.л. мають пом'якшувальну, протизапальну, тонізуючу дію на шкіру, знімає роздратування, покращує обмінні процеси. ОЛІЯ БУРАЧНИКА ЛІКАРСЬКОГО (НАСІННЯ) - жирна рослинна олія, одержувана екстракцією з насіння бурачника лікарського Borago officinalis. Отримують шляхом пресування та подальш...
# CAS Номер: 91722-69-9 / 8022-15-9 / 93455-96-0 / 93455-97-1 / 92623-76-2 / 84776-65-8 / 8000-28-0 / 90063-37-9
Вода з квітів лаванди особливо корисна для догляду за немовлятами (спробуйте додати кілька столових ложок у воду для ванн), а також для очищення акне, жирної шкіри, порізів і подряпин. Він також використовується для заспокоєння стресу та роздратування під час вагітності, а також для заспокоєння висипань від тепла та сонячних опіків.
Засіб для кондиціонування шкіри, який має протимікробні, протигрибкові та антибактеріальні властивості, який допомагає лікувати такі захворювання шкіри, як вугри та екзема. Екстракти листя гіацинта можна змішувати з рисовим борошном і куркумою для лікування шкірних проблем, таких як екзема.
Використання гіацинта та його протимікробні, протигрибкові та антибактеріальні властивості роблять його ідеальним вибором для лікування багатьох шкірних захворювань.








