Revuele Aloe Daily Sun Fluid SPF50+ Флюїд для обличчя
Назва:
Revuele Aloe Daily Sun Fluid SPF50+
Бренди:
Revuele 🇧🇬Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Гіалуронова кислота
Алое
УФ-фільтри
AHA кислоти
Пантенол (Вітамін В5)
Опис:
Склад:
WATER / AQUA, ETHYLHEXYL DIMETHYL PABA, ETHYLHEXYL SALICYLATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, ALOE VERA LEAF EXTRACT / ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CETEARYL ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, ZINC OXIDE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE, BETAINE, PROVITAMIN B5 / PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, VP/EICOSENE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BISABOLOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 23089-26-1
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 68411-27-8
# CAS Номер: 68439-49-6
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 540-10-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 9067-32-7
Терефталілідендикамфорсульфонова кислота забезпечує захист широкого спектру, особливо для захисту від УФА. Він дуже фотостабільний і має чудову розчинність у воді. Це також покращує захист від ультрафіолету та покращує відчуття продукту шкірою. Він ідеально підходить для використання в сонцезахисних кремах і засобах для щоденного догляду за шкірою. Він також відомий як ecamsule або Mexoryl SX. Він був розроблений і запатентований L’Oréal, і доступний у сонцезахисних кремах брендів L’Oréal. Наразі він доступний у США в одному сонцезахисному к...
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 1314-13-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
# CAS Номер: 27503-81-7
Padimate O — це органічна сполука, споріднена водорозчинній сполукі PABA (4-амінобензойна кислота), яка використовується як інгредієнт у деяких сонцезахисних кремах. ця хімічна речовина вивільняє вільні радикали, пошкоджує ДНК, має естрогенну активність і викликає алергічні реакції у деяких людей. Максимальна схвалена FDA концентрація - 8%. Діапазон захисту - UVB.






