COLLISTAR Attivi Puri Hair PhytoKeratin Shampoo Шампунь для пошкодженого і ламкого волосся
Назва:
COLLISTAR Attivi Puri Hair PhytoKeratin Shampoo
Бренди:
Collistar 🇮🇹Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Силікони
Олії
Опис:
Відкрийте для себе силу натурального догляду за волоссям із шампунем Collistar PhytoKeratin з колекції Nourishment and Lustre. Ця інноваційна формула поєднує регенеруючий ефект рослинного кератину з високоякісними інгредієнтами для догляду, щоб надати вашому волоссю нової енергії та блиску. Фітокератин, отриманий з протеїнів пшениці, глибоко проникає в структуру волосся та відновлює пошкоджені ділянки зсередини. Він зміцнює волосяне волокно, зменшує посічені кінчики та надає волоссю помітно більшого об'єму та еластичності. Унікальне поєднання активних інгредієнтів на рослинній основі забезпечує інтенсивний догляд за волоссям, який ви відчуєте вже після кількох застосувань.
Склад:
AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PARFUM, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROLINE, ARGININE, SODIUM PCA, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, COCODIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, SUCROSE COCOATE, POTASSIUM SORBATE, PEG-7 AMODIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-10, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PROPANEDIOL, PHYTIC ACID, CAMELINA SATIVA SEED OIL
# CAS Номер: 74-79-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 141464-42-8
Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традицій...
# CAS Номер: 130381-04-3
Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein є четвертинним хлоридом амонію.
VEGEQUAT® має чудові кондиціонуючі та антистатичні властивості для волосся та шкіри. Захищає волосся від фізичної агресії та хімічної сухості, підвищуючи його стійкість. Випробування показали його властивості проти пухнастості та блиску. Він також має згущувальний і стабілізуючий ефект на піну. Біорозкладаний.
# CAS Номер: 31781-21-6
# CAS Номер: 65497-29-2
ФІТИНОВА КИСЛОТА -міо-інозитгексафосфорна кислота, складний ефір циклічного шестиатомного поліспірту міо-інозитолу та шести залишків ортофосфорної кислоти. Шість залишків фосфорної кислоти, пов'язаних з інозитолом, можуть приймати або віддавати до 12 протонів завдяки багатоступінчастій дисоціації яких Ф.к. виявляє властивості як сильних, і дуже слабких кислот (рКа до 9,4) залежно від іонної сили розчину, температури та інших чинників. У нейтральному середовищі фосфатні групи Ф.к. частково дисоціюють, набуваючи по одному або два негативних за...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 147-85-3
ПРОЛІН - гетероциклічна амінокислота, представлена в природі двома оптично ізомерними формами - L-пролін та О-пролін, а також у вигляді рацемату. Безбарвні легко розчинні у воді кристали, добре розчинні в етанолі, менш розчинні в ацетоні та бензолі, не розчиняються в ефірі. У вигляді L-проліну входить до складу білків усіх організмів, особливо високо його вміст у колагені. Залишки П., що чергуються, і гідроксипроліну багато в чому забезпечують стабільність триспіральної структури і міцності молекули колагену. У складі косметичних засобів с...
# CAS Номер: 57-55-6
ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. У складі косметичних засобів пропандіол характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту.
Пропандіол існує у двох поширених формах: 1,2-пропандіол (пропіленгліколь) і 1,3-пропандіол. Структ...
# CAS Номер: 532-32-1
Кокосульфат натрію - це версія сульфатних ефірів натрієвої солі в поєднанні з жирними кислотами, присутніми в кокосовій олії. Цим він відрізняється від лаурилсульфату натрію (SLS), який використовує лише лауринову кислоту в кокосовій олії.
SCS отримують з кокосової олії та є більш м’якою альтернативою лаурилсульфату натрію (SLS). Різниця між ними полягає в суміші жирних кислот, які беруться з кокосової олії. SLS використовує лише лауринову кислоту, що означає додатковий етап обробки, що призводить до отримання продукту, який є набагато...
# CAS Номер: 61791-19-7
Метілкокоіл таурат натрію є сіллю аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти. Це м'яка біла паста, отримана з кокоса. Метілкокоіл таурат натрію – це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів. Дослідження показали, що він ...
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 133779-14-3
Олія Рудичка посівного - висихаюча жирна олія, одержувана методом холодного пресування з насіння трав'янистої однорічної рослини сім'ї хрестоцвітого рижика (Camelina sativa). Прозора, світло-коричнева масляниста рідина із різким запахом. Має високу антиоксидантну активність внаслідок високого вмісту ненасичених жирних кислот, зокрема, а-ліноленової кислоти та вітаміну Е. Може використовуватися як природний аналог вітаміну F. Збагачено вітамінами та мікроелементами, сприяє підвищенню стійкості шкіри до агресивних зовнішніх факторів. Може бути...
