Bioderma Sensibio Forte Зволожуючий та заспокоюючий крем для чутливої шкіри схильної до почервонінь
Назва:
Bioderma Sensibio Forte
Бренди:
Bioderma 🇫🇷Категорії:
Крем для обличчяАктивні компоненти:
Водорості
Корінь солодки
Олії
Вітамін Е
Опис:
Sensibio Forte швидко знімає біологічні реактивні ознаки, пов'язані із запаленням (тертя, висип після гоління, видалення волосся, лущення, післялазерна епіляція, сонячна еритема тощо) та підвищує поріг толерантності шкіри.
Його заспокійливі активні інгредієнти, включаючи алантоїн та високу концентрацію еноксолону, швидко знімають реактивні ознаки, такі як почервоніння та перегрів.
Запатентований натуральний комплекс D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation) робить шкіру менш реактивною.
Бджолиний віск та ксиліт, зволожуючі агенти, що містяться в Sensibio Forte, борються із зневодненням шкіри, яке часто супроводжує подразнення, і таким чином надовго відновлюють комфорт шкіри.
Склад:
WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), STEARIC ACID, BEESWAX (CERA ALBA), PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCYRRHETINIC ACID, GLYCERYL STEARATE, SORBITAN SESQUIOLEATE, RHAMNOSE, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, MANNITOL, XyLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SODIUM PCA, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 97-59-6
АЛЛАНТОЇН - 5-уреїдогідантоїн, безбарвна кристалічна речовина. Розчинний у гарячій воді. Отримують синтетично шляхом взаємодії сечової та дихлороцтової кислот при нагріванні. Потужний антирритант, популярний косметичний інгредієнт через його ефективність та невисоку ціну. Не токсичний, ефективний у низьких концентраціях. Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів. А. має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює...
# CAS Номер: 94 -26-8
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 120-47-8
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 99-76-3
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 94-13-3
# CAS Номер: 28874-51-3
# CAS Номер: 8007-43-0
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 102-71-6
Триетаноламін - низькомолекулярний аміноспирт, безбарвна або світло-жовта в'язка рідина. Гігроскопічний. Добре розчиняється у воді, спирті, ацетоні, погано – в ефірі, вуглеводнях. З кислотами утворює солі. Солі Т. та жирних кислот є органічними милами. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів.
Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає п...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8042-47-5
# CAS Номер: 308066-66-2





