Bioderma Sébium Night Peel Розгладжувальна ексфоліативна сироватка проти недосконалостей шкіри
Назва:
Bioderma Sébium Night Peel
Бренди:
Bioderma 🇫🇷Категорії:
Пілинг для обличчяАктивні компоненти:
Водорості
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Концентрація активів:
glycolic acid: 15%
Опис:
Нічний пілінг Sebium Night Peel пропонує ефективність ніжного пілінгу в домашніх умовах для комбінованої та жирної шкіри з недоліками:
- 15% гліколевої кислоти забезпечує пілінгову дію. Ця AHA-кислота природним чином міститься у фруктах і часто використовується дерматологами для пілінгів завдяки своїй високій ефективності та переносимості. Вона має поверхневу кератолітичну дію. Зменшує недоліки та рубці, одночасно відновлюючи сяйво, сприяючи оновленню шкіри.
- ексклюзивний запатентований комплекс Fluidactiv™ біологічно регулює якість шкірного сала, запобігаючи закупоренню пор та обмежуючи утворення недоліків.
- D-пантенол забезпечує реструктуруючу та заспокійливу дію.
Склад:
AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANNITOL, PROPYL GALLATE, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM).
Схожі за складом (аналоги)



Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 79-14-1
Гліколева кислота — це оксіоцтова кислота, представниця альфа-гідроксикислот (AHA), яку також називають фруктовою кислотою. Вона має найменшу молекулярну масу серед усіх AHA, завдяки чому легко проникає у глибші шари шкіри та діє ефективніше за багато інших кислот.
Походження та властивості
Є безбарвними прозорими кристалами, добре розчинними у воді.
Найчастіше отримується з цукрової тростини, рідше — з ...
# CAS Номер: 9004-62-0
# CAS Номер: 69-65-8
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 153126-38-8
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 308066-66-2




