Bioderma Sébium Kerato+ Body Спрей для тіла від акне
Назва:
Bioderma Sébium Kerato+ Body
Бренди:
Bioderma 🇫🇷Категорії:
Спрей для тілаАктивні компоненти:
Ніацинамід (вітамін В3)
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Формула:
Опис:
Цей спрей для тіла розроблений для швидкої та тривалої боротьби з прищами, плямами та почервонінням.
- Екстракт бузку в поєднанні з цукровим комплексом інтенсивно зменшує плями та шрами від акне, обмежуючи накопичення мертвих клітин та регулюючи вироблення шкірного сала.
- Він також допомагає зменшити запалення та уповільнити механізми гіперпігментації, що призводить до чистішої та рівномірнішої шкіри.
- Технологія Fluidactiv™ біологічно нормалізує якість шкірного сала. Це необхідно для запобігання появі нових плям.
- Ніацинамід, відомий своїми протизапальними властивостями, допомагає заспокоїти шкіру, а також містить саліцилову кислоту.
Склад:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, MALTODEXTRIN, SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 20, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, PROPYL GALLATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, SODIUM METABISULFITE, RHAMNOSE, SYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACT, AMINOETHANESULFINIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM)
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 9050-36-6
Maltodextrin (мальтодекстрин, патока) є продуктом ферментативного гідролізу крохмалю. Складається з мальтози, мальтотріози та декстринів – полісахаридів різної довжини ланцюга. У косметиці використовується як загусник, а так само вологоутримуючий, плівкоутворюючий компонент. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Абсорбент, стабілізатор емульсії, кондиціонер для шкіри та волосся, піноутворювач. Патоку в основному використовують при виробництві кондитерських виробів та надання в'язкості продукту. У виробництві косметики використовується ...
# CAS Номер: 69-65-8
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 90063-50-6
Екстракт Syringa vulgaris – це екстракт бузку, який допомагає збалансувати вироблення шкірного сала в шкірі та зменшити появу плям і почервоніння через прищі.
Sebuless™ - це інноваційний ботанічний комплекс, отриманий з культури клітин бузку (Syringa Vulgaris), який зменшує вироблення шкірного сала, впливаючи безпосередньо на секреторні клітини себоцити. Це ідеальний природний інгредієнт для засобів по догляду за шкірою, призначених для лікування акне, себореї та жирної шкіри.
Завдяки матуючій дії Sebuless™ розкриває природну кра...
# CAS Номер: 87-99-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 300-84-5
Гіпотаурин (2-аміноетансульфінова кислота), проміжний продукт у біосинтезі таурину з цистеїну в астроцитах, є ендогенною інгібіторною амінокислотою рецептора гліцину. Антиоксидант.
Встановлено, що гіпотаурин і таурин знаходяться в цитозольному відділі клітини. Співвідношення таурину до гіпотаурину становить приблизно 50:1. Цитозольна концентрація таурину становить прибл. 50 мМ. Концентрація гіпотаурину знижується на 80%, коли спочиваючі нейтрофіли перетворюються на активно дихаючі клітини під дією опсонізованого зимозану. Гіпотаурин ак...





