Allies of Skin The One SPF 50 Invisible Sunscreen Gel Сонцезахисний гель
Назва:
Allies of Skin The One SPF 50 Invisible Sunscreen Gel
Бренди:
Allies of Skin 🇸🇬Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Зелений чай
Ніацинамід (вітамін В3)
УФ-фільтри
Алое
Вітамін Е
BHA Саліцилова кислота
Силікони
Вітамін С
Корінь солодки
Олії
Формула:
Опис:
Водостійкий сонцезахисний гель для обличчя Allies of Skin SPF 50 Invisible Sunscreen Gel з невагомою текстурою зовсім не відчувається на шкірі, швидко вбирається, не залишає липкості і жирного блиску.
Хімічні сонцезахисні фільтри надійно захищають від руйнівної дії ультрафіолету, уповільнюють процеси старіння. Блокують синтез меланоцитів та перешкоджають появі гіперпігментації.
Містить екстракт алое та зеленого чаю, моркви та солодки, вітамін С.
Склад:
Isododecane, Dimethicone/Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyloctyl Salicylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tridecyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Oil, Niacinamide, Tocopherol (Vitamin E), Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ (Aloe) – рід рослин сімейства Asphodelaceae, у якому налічують понад 200 видів. Поширення: Східна та Південна Африка, Центральна та Латинська Америка, хоча окремі види роду Aloe зустрічаються в Середземномор'ї та деяких місцевостях Індії. Деревоподібні, чагарникові або трав'янисті сукулентні рослини багаторічні. Листя м'ясисте, у багатьох видів з восковим нальотом та шипоподібними виростами по краях. Деревоподібне алое, яке вирощується як кімнатна культура, називається столетником.
Сировину, для косметичної промисловості отримуют...
# CAS Номер: 70356-09-1
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 27178-27-8
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
# CAS Номер: 183476-82-61445760-15-5
ТЕТРАГЕКСИЛДЕЦИЛ АСКОРБАТ- похідне вітаміну C, стабільніше, ніж сам вітамін. Жиророзчинна форма. Засобів із нею мало, але вважається, що вона працює мало не так само ефективно, як аскорбінова кислота, а то й краще.Стабільний при високих температурах, добре розчиняється у оліях. Стабільний до окиснення. Майже не змінює свій колір. Т.а. чудово проникає в шкіру, звільняючи при цьому чистий вітамін С. Має чудову проникаючу здатність крізь шкірний бар'єр. Інгібує активність тирозинази та утворення меланіну у шкірі.
Антиоксидант, що послабл...
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 84929-61-3
ОЛІЯ НАСІННЯ МОРКОВИ - під даною назвою відомі два продукти: ефірна олія і масляний екстракт або жирна олія. Насіння моркви посівної (Daucus carota) містить до 2% ефірної олії, жирну олію (11-13%), у складі якої тригліцериди петрозелінової, петрозелідинової, пальмітинової, олеїнової та лінодієвої кислот, С, Про та Е. Крім того, воно містить а-пінен, гераніол і гераніл ацетат. У плодах до 20% жирної олії, а також флавонові похідні. Ефірна олія (Daucus Carota Fruit Oil) -жовта або янтарно-оранжева рідина з приємним ароматичним запахом та пікан...
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 118-60-5
ЕТИЛГЕКСИЛСАЛІЦИЛАТ -октилсаліцилат, 2-етилгексил саліцилат, безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. У косметиці використовується як органічний фільтр, фотозахисна добавка в засобах для засмаги в УФВ-області. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як УФ-фільтр дозволено для використання у концентрації, що не перевищує 5%. Octisalate є сонцезахисним інгредієнтом із загалом хорошим профілем безпеки. Запропоноване оновлення FD...
# CAS Номер: 118-56-9
ГОМОСАЛАТ – гомоментилсаліцилат, 3,3,5-триметилциклогексилсаліцилат, злегка жовтувата густа рідина зі слабким ментоловим запахом. Розчиняється в оліях та складних ефірах, погано розчиняється у воді та спиртах. У косметиці застосовується як УФВ-фільтр у всіх засобах догляду за шкірою, згідно з Регламентом ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 максимально допустима концентрація в готовому продукті 10%. Гомосалат є поширеним інгредієнтом сонцезахисного крему. Маслорозчинний хімічний сонцезахисний агент, який захищає шкіру від ...
Бутилоктилсаліцилат - це синтетичний інгредієнт, який функціонує як пом'якшувальний засіб для шкіри. Його також можна використовувати як розчинник у косметичних композиціях для розчинення або руйнування інших інгредієнтів, таких як гази або тверді речовини, для утворення розчину. У догляді за волоссям використовується як кондиціонуючий засіб.
багатофункціональний допоміжний інгредієнт, який особливо корисний у сонцезахисних кремах. Він може розчиняти деякі широко використовувані УФ-фільтри, такі як оксибензон або авобензон, а також мож...
Кросполімер диметикон/біс-ізобутил PPG-20 — це синтетичний полімер, який використовується в косметиці головним чином завдяки властивостям покращення текстури.
Він часто використовується в сонцезахисних кремах і продуктах, що не змиваються, у кількості від 0,1% до 2%.
Кросполімер диметикон/біс-ізобутил PPG-20 — це хімічна сполука, силіконовий еластомер з характеристиками високої термостійкості та еластичності, адаптований як до високих, так і до низьких температур, що складається із зшитих кополімерів диметикону з біфункціональним...
# CAS Номер: 19666-16-1
Сольова форма саліцилової кислоти (ВНА). Коли це вже не кислота (як у цьому випадку), саліцилова кислота більше не має відлущувальних властивостей. Цей синтетичний інгредієнт функціонує як засіб для пом’якшення шкіри.
Тридецилсаліцилат - це складний ефір саліцилової кислоти, також відомої як бета-гідроксикислота (BHA). Саліцилову кислоту отримують з кори дерева верби Salix alba. Хоча саліцилова кислота у своїй оригінальній формі зазвичай використовується як інгредієнт для лікування акне завдяки її відлущуючим властивостям, тридецилсалі...









