Vinosculpt Crushed Cabernet Body Scrub Скраб для тіла
Назва:
Vinosculpt Crushed Cabernet Body Scrub
Бренди:
Caudalie 🇫🇷Категорії:
Скраб для тілаАктивні компоненти:
Вітамін Е
Олії
Формула:
Опис:
Скраб Vinosculpt Crushed Cabernet Scrub є культовим доглядом у Vinothérapie™ Spa, м’яко видаляючи омертвілі клітини шкіри, зменшуючи нерівності шкіри, живлячи при цьому для негайного ефекту «нової шкіри». Шкіра залишається гладкою, м’якою та підготовленою до інших процедур у програмі схуднення.
Склад:
sucrose, vitis vinifera (grape) seed oil, polyglyceryl-4 oleate, vitis vinifera (grape) seed powder, sorbitan laurate, copernicia cerifera cera / copernicia cerifera (carnauba) wax / cire de carnauba, glyceryl distearate, sodium caproyl/lauroyl lactylate, mel / honey / miel, polyglyceryl-4 laurate, citrus limon (lemon) peel oil, limonene, juniperus communis fruit oil, pelargonium graveolens flower oil, dilauryl citrate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol, citral, cupressus sempervirens leaf/nut/stem oil, cymbopogon citratus leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, citronellol, geraniol, linalool
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 8013-86-3
Кипарисова олія (Cupressus sempervirens) є відновлюючою та освіжаючою травою. Відомий як природний дезодорант і в’яжучий засіб, він часто використовується в кремі після гоління. Також корисний при целюліті та пітливості ніг.
Кипарисова олія - це ефірна олія, виготовлена зі стебел, гілок і листя кипариса. Більшість кипарисової олії виготовляється з Cupressus Sempervirens, також відомого як середземноморський кипарис, який існує на землі близько 17 мільйонів років! Більшість досліджень кипарисової олії зосереджуються на цьому конкретному...
# CAS Номер: 106-24-1
Суміш порцій гліцерину та стеаринової кислоти, що використовується як пом’якшувач і загусник у косметиці. Може бути тваринного або синтетичного походження.
Гліцерилстеарат діє як мастило на поверхні шкіри, що надає шкірі м'якість і гладкість. Він також уповільнює втрату води зі шкіри, утворюючи бар’єр на поверхні шкіри.
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
Рослинний або синтетичний ефір полімеру гліцерину (відомого як полігліцерин-4) і лауринової кислоти, насиченої жирної кислоти, яку можна знайти в кокосовій або пальмовій олії. Цей універсальний інгредієнт діє як пом’якшувальний засіб, емульгатор і м’який миючий засіб (поверхнево-активна речовина).
Оцінка безпеки цього інгредієнта показує, що він також може служити підсилювачем проникнення; наприклад, це може покращити проникнення кераміду в шкіру.
За словами одного з його постачальників, у сирому вигляді це прозора або жовта сиро...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
Олії
# CAS Номер: 8024-22-4
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
# CAS Номер: 84929-31-7 / 8008-56-8
# CAS Номер: 13557-74-9/13557-75-0
Капроіл/лауроіл лактилат натрію є сумішшю натрієвої солі ефірів молочної кислоти жирних кислот лауринової кислоти та капринової кислоти. Суміш має м’які антимікробні властивості, тому також добре підходить для використання в таких продуктах, як дезодоранти.
Капроіл/лауроіллактилат натрію — це хімічна сполука, що складається з двох різних хімічних сполук: капріллактилат натрію та лауроіллактилат натрію: натрієва сіль процесу етерифікації ефірів молочної кислоти, лауринової кислоти та капринової кислоти.
Капроіл/лауроіл лактилат на...
# CAS Номер: 25637-88-1
Дилаурил цитрат – це пом’якшувальний засіб, який покращує м’якість та гладкість шкіри. Він отриманий з лимонної кислоти та лаурилового спирту, що надає косметичним засобам легкості та нежирності. Його основна функція – зволоження та покращення текстури шкіри.
