TIGI Repair System Some Like It Hot Protection Spray Термозахисний спрей для волосся
Назва:
TIGI Repair System Some Like It Hot Protection Spray
Бренди:
Tigi 🇬🇧Категорії:
Термозахист для волоссяАктивні компоненти:
УФ-фільтри
Олії
PHA кислоти
AHA кислоти
Опис:
Склад:
WATER (AQUA/EAU), GLYCERIN, VP/VA COPOLYMER, PEG-7 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, PEG/PPG-25/25 DIMETHICONE, LAURETH-7, FRAGRANCE (PARFUM), CAPRYLYL GLYCOL, COCETH-7, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, GLUCONOLACTONE, TREHALOSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, CETRIMONIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM SULFATE, ISOPROPYL ALCOHOL, LAURTRIMONIUM CHLORIDE, BENZOPHENONE-4, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, LINALOOL.
Схожі за складом (аналоги)









Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 90-80-2
Глюконолактон (Gluconolactone)
Глюконолактон – це полігідроксикислота, органічна карбоксильна кислота з кількома гідроксильними групами. Вона природно входить до енергетичного пентозофосфатного шляху живих клітин і зазвичай міститься в шкірі, де підтримує оптимальний рівень зволоження. Глюконолактон також виступає природним антиоксидантом, активність якого порівнянна з аскорбіновою кислотою та токоферолом.
Властивості та дія на шкіру
Однією з головних переваг глюконолактону є його низький п...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8001-21-6
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7727-73-3 / 7757-82-6
Сульфат натрію є неорганічною сіллю. Комісія експертів The Cosmetic Ingredient Review (CIR) (Група) переглянув відповідні нові дані для інгредієнта. Комісія спиралася на відповідні нові дані, включаючи концентрацію використання та розглянуті дані з попереднього звіту CIR. Комісія дійшла висновку, що сульфат натрію безпечний косметики в поточній практиці використання та концентраціях, описаних у цій оцінці безпеки, коли розроблено для "не дратування".
Сульфат натрію (також відомий як сульфат натрію або сульфат соди) є неорганічною сполу...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 99-20-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Coceth-7 є поліетиленгліколевим похідним спирту Cocos Nucifera (Coconut).
Допоміжний інгредієнт, який допомагає воді та олії змішуватися. Зазвичай він додається до формули як частина тріо солюбілізаторів у поєднанні з PPG-1-PEG-9 лаурилгліколевим ефіром і PEG-40 гідрогенізованою касторовою олією. Ці три утворюють легку в застосуванні рідину, яка працює з багатьма типами олій і надає формулі хороші сенсорні властивості.
Сполуки PEG є нешкідливими, але суперечливими інгредієнтами, оскільки виробничий процес може включати забруднювачі. Ми обираємо співпрацю з постачальниками, які гарантують, що всі наші сполуки ПЕГ абсолютно безпечні для косметичного використання. PEG-7 Dimethicone — це вододиспергований силікон, що означає, що його можна змити водою і не спричиняє накопичення. Цей високоефективний багатозадачний пристрій використовується для надання блиску, м’якості, легкого розплутування та захисту кольору. У рамках нашої місії створити максимально екологіч...
Диметикон PEG/PPG-25/25 – це алкоксильована похідна диметикону, що містить в середньому 25 молей етиленоксиду та 25 молей пропіленоксиду.






