Dove Hydrating Care Shower Gel Крем-гель для душу "Зволожувальний догляд"
Назва:
Dove Hydrating Care Shower Gel
Бренди:
Dove 🇺🇸Категорії:
Крем-гель для душуАктивні компоненти:
Олії
Опис:
Якщо ви шукаєте ніжний гель для душу, який доглядає за вашою шкірою, саме час спробувати гель для душу Dove Hydrate. Розроблений зі 100% ніжних очищувальних компонентів, цей м’який та поживний гель для душу очищує та живить шкіру, роблячи її м’якшою та гладенькою вже після одного душу.
Склад:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Carbomer, Glycol Distearate, Glycerin, Lauric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Isethionate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Sodium Gluconate, PPG-6, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Stearic Acid, Palmitic Acid, Citrus Aurantium Peel Oil, Dimethyl Phenethyl Acetate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes.
Схожі за складом (аналоги)






Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 627-83-8
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 57-10-3
# CAS Номер: 130249-48-8
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 57-11-4
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide — рідина від прозорого до бурштинового кольору, яка зазвичай використовується як підсилювач піни та загусник у косметичних рецептах. Його хімічна формула C20H43NO4, і його отримують з кокосової олії. PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide допомагає утворювати насичену кремову піну в шампунях, засобах для миття тіла та інших миючих засобах. Він також функціонує як стабілізатор для запобігання розшарування продуктів. Його здатність згущувати склади робить його корисним для створення гладкої та розкішної текстури в продуктах дл...
Sodium Lauroyl Glycinate (C14H26NO3) — назва INCI аніонної ПАР із групи амінокислотних ПАР. Ця сполука є продуктом реакції C8-C18 хлорангидридів (молекул з парною кількістю атомів вуглецю) з гліцином і гідроксидом натрію. Альтернативні назви цієї речовини включають N-лауроилглицин натрієву сіль. Лауроілгліцинат натрію існує як у твердій речовині, так і у формі водного розчину з концентрацією діючої речовини близько 20%. Виготовляється на основі біоміметиків — сировини, що імітує природні хімічні сполуки, і жирних кислот — сировини природного...
Ppg-6 є полімером пропіленоксиду.
Пропіленгліколь, також відомий як 1,2-пропандіол, є синтетичним (тобто штучним) спиртом, який притягує/поглинає воду. Це в’язка безбарвна рідина, яка майже не має запаху, але має ледь помітний смак. Пропіленгліколь є одним із найбільш широко використовуваних інгредієнтів у косметиці та засобах особистої гігієни, включаючи миючі засоби для обличчя, зволожувачі, мила для ванн, шампуні та кондиціонери, дезодоранти, препарати для гоління та ароматизатори. Крім його використання в якості інгредієнта в косме...
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.



