Rituals The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel Гель-пінка для душу
Назва:
Rituals The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel
Бренди:
Rituals 🇳🇱Категорії:
Крем-гель для душуАктивні компоненти:
Олії
AHA кислоти
Опис:
Ця ароматична олія багата протеїнами та вітамінами, а також є м’якою, живильною та заспокійливою. Кажуть, що олія солодкого мигдалю регулює баланс вологи вашої шкіри. Олія служить чудовою основою для тіла та масажу.
Як універсальний символ чистоти і любові, солодкий і ніжний аромат троянди викликає позитивні емоції. Його аромат також має заспокійливі властивості. Збагачений стародавніми аюрведичними інгредієнтами, такими як індійська троянда та олія солодкого мигдалю, він робить вашу шкіру шовковистою м’якою та живить.
Цей пінистий гель для душу, що складається з 91% інгредієнтів натурального походження, ретельно підібраний для оптимальної користі вашої шкіри. Решта 9% - це чисті та свідомі інгредієнти, виготовлені в лабораторії, які підтримують цілісність і безпеку наших рецептур.
Склад:
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum / Fragrance, Isobutane, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Benzoate.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 78-78-4
Ізопентан є вуглеводнем.
Бутан, ізобутан і пропан є газами без кольору і запаху. Ізопентан є рідиною. У косметиці та засобах особистої гігієни ці інгредієнти використовуються в рецептурі крему для гоління, засобів для очищення, кондиціонерів для волосся та макіяжу.
Ізопентан, який можна використовувати як аерозольний пропелент, також можна використовувати як розчинник.
Бутан, ізобутан, пропан і ізопентан є леткими речовинами, отриманими з нафти та природного газу. Ці інгредієнти використовуються в косметиці та засобах особ...
# CAS Номер: 50-70-4
# CAS Номер: 142-91-6
Ізопропілпальмітат - складний ефір ізопропілового спирту та пальмітинової кислоти. Безбарвна прозора рідина без запаху. Має пом'якшувальну дію, використовується як жировий та пластифікуючий компонент у кремах, лосьйонах, губній помаді. У складі шампунів надає волоссю блиску.
Має потужні зволожуючі, протизапальні та поживні властивості.
При нанесенні на шкіру ізопропілпальмітату сприяючи зникненню безлічі дрібних зморшок забезпечуючи їй надійний захист від агресивних впливів навколишнього середовища. Ізопропілпальмітат – має нежир...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 65497-29-2
# CAS Номер: 8007-69-0
Алерген
Олії
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 91-64-5
# CAS Номер: 80-54-6
БУТИЛ ФЕНІЛ МЕТИЛПРОПІОНАЛЬ (Ліліал) - 2-(4-Третбутілбензил)пропіональдегід, ліліальальдегід, в'язка рідина зі свіжим квітковим запахом, з нотами конвалії, лілії, цикламена. Синтетична речовина. Використовується у багатьох парфумерних композиціях та віддушках у концентрації до 15%. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.
З 1 березня 2022 року Butylphenyl Methylpropional більше не можна використовувати в косметичних продуктах, що продаються в Європейському Союзі (ЄС). Наразі цей інгредієнт включено до списку речовин, заборонен...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 120-51-4



