A'pieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/Pa+++ Сонцезахисний гель
Назва:
A'pieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/Pa+++
Бренди:
A'pieu 🇰🇷Категорії:
Сонцезахисний кремАктивні компоненти:
Силікони
Гіалуронова кислота
УФ-фільтри
Опис:
Сонцезахисний гель Apieu Pure Block Aqua Sun Gel SPF50 PA+++ – це сонцезахисний крем у формі гелю з високим SPF 50+ PA+++ та повністю непомітним, прозорим матовим покриттям. A’Pieu Pure Block Aqua Sun Gel 50 мл захистить вашу шкіру від ультрафіолетового випромінювання, не залишаючи відчуття тяжкості чи липкості. Крім того, цей сонцезахисний гель також можна використовувати як «охолоджувальний» гель для шкіри, обгорілої на сонці або запаленої!
Склад:
WATER, ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE (OCTINOXATE)*, OCTOCRYLENE*, ETHYLHEXYL SALICYLATE (OCTISALATE)*, BUTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE (AVOBENZONE)*, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE (TINOSORB S)*, SAUSSUREA INVOLUCRATA EXTRACT, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, adansonia digitata seed extract, DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 80, POTASSIUM HYDROXIDE, BHT, POLYSORBATE 60, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, FRAGRANCE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 9003-01-4
# CAS Номер: 64-17-5
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 541-02-6
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 6197-30-4
🔬 Октокрилен (Octocrylene)
Октокрилен (хімічна назва: 2-етилгексиловий ефір 2-ціано-3,3-дифенілакрилової кислоти) — це поширений органічний (хімічний) сонцезахисний фільтр. Візуально він являє собою густу маслянисту рідину жовтуватого кольору, яка є абсолютно нерозчинною у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та емолентах.
☀️ Косметичні властивості та стабільність
У складі сонцезахисних засобів та денної косметики октокрилен використовується переважно як UVB-фільтр
# CAS Номер: 9005-67-8
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 93685-81-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 181828-06-8
Цетил ПоліЕтиленГліколь, ПоліПропілен Гліколю – 10, ПоліПропілен Гліколю та Диметикону – компонент на основі силікону.
Має кілька функцій: емульгатор, кондиціонер, пом'якшувальний та зволожуючий засіб. Як і багато компонентів на основі силікону має високу плинність і добре розподіляється по поверхні. Але головна перевага інгредієнта - це його здатність збільшувати термін роботи активних компонентів продукту (особливо корисно, коли продукт має у складі багато екстрактів). В основному його можна знайти в кремах, які борються з віковими ...
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 9010-88-2
УФ-фільтри
# CAS Номер: 187393-00-6
Tinosorb S - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм. Високий внесок у SPF. Високий захист від UV-А випромінювання за низьких концентрацій. Визначна фотостабільність. Ефективний стабілізатор для фотостабільних ультрафіолетових фільтрів. Показує синергічний ефект з іншими UV фільтрами високого SPF в сонцезахисній косметиці, що дозволяє знизити загальний вміст УФ фільтрів в рецептурі. Забезпечує відмінний UV захист і може служити основою дл...
Екстракт насіння адансонії пальчастої це багатофункціональний олігопептидний білок, отриманий із символічного африканського баобаба, також відомого як дерево життя.
Переваги: відмінно підходить для догляду за волоссям і запобігає старінню. Цей екзотичний інгредієнт відновлює пошкоджене волосся, підвищуючи його еластичність, захищаючи від УФ-променів і живлячи від коренів до кінчиків.ОЛІЯ БАОБАБА - середньов'язка жирна олія з насіння баобаба (Adansonia digitata). Отримують холодним механічним пресуванням. Рідина жовтого кольору (нерафін...
🔬 Етилгексилсаліцилат (Октисалат / Octisalate)
Етилгексилсаліцилат (інші назви: октилсаліцилат, 2-етилгексилсаліцилат, Octisalate) — це органічний (хімічний) ультрафіолетовий фільтр, що забезпечує захист у UVB-діапазоні. Візуально являє собою безбарвну або злегка жовтувату рідину, яка погано розчиняється у воді, але добре розчиняється в спиртах та косметичних оліях.
Ця сполука зустрічається і в дикій природі — наприклад, вона міститься в листі та корі деяких рослин (зокрема у березі). У косметичній інд...
🔬 Бутилметоксидибензоїлметан (Авобензон / Avobenzone)
Бутилметоксидибензоїлметан (інші назви: авобензон, 1-(4-метоксифеніл)-3-(4-трет-бутилфеніл)-пропан-1,3-діон, міжнародне косметичне скорочення: BMDBM) — це один із найвідоміших та найпоширеніших органічних (хімічних) сонцезахисних фільтрів у сучасній індустрії краси. Візуально він являє собою кристалічний порошок, який не розчиняється у воді, але добре розчиняється в косметичних оліях та складних ефірах жирних кислот.
☀️ Спектр захисту та застос...
Екстракт Saussurea Involucrata (Сніжного лотоса) також називають «Сніжним лотосом» і використовують у традиційній уйгурській та/або китайській медицині. Допомагає полегшити ревматоїдний артрит, прискорити кровообіг і пом’якшити інші «застудні» синдроми. Сніжний лотос має терапевтичний ефект, пов’язаний із протираковою, антиоксидантною та протизапальною діями. Полісахариди в екстракті сніжного лотоса виявляють антиоксидантну дію, а також вивчено, що він також має позитивну дію на протиалергічну, протизапальну та знеболювальну дію.
🔬 Етилгексилметоксициннамат (Октиноксат / Octinoxate)
Етилгексилметоксициннамат (інші назви: октилметоксициннамат, 2-этилгексил-p-метоксициннамат, Octinoxate) — це високоефективний органічний (хімічний) ультрафіолетовий фільтр. Візуально являє собою прозору безбарвну рідину, яка слабо розчиняється у воді, але добре розчиняється в спиртах (зокрема ізопропанолі) та косметичних оліях.
Як рідкий UVB-фільтр, він масово вводиться як спеціальна добавка до засобів для засмаги, зволожуючих кремів, губних помад,...



