Perricone MD High Potency Classics Nutritive Cleanser Живильний очищувальний засіб для обличчя, для усіх типів шкіри
Назва:
Perricone MD High Potency Classics Nutritive Cleanser
Бренди:
Perricone MD 🇺🇸Категорії:
Гель для вмиванняАктивні компоненти:
Омега жирні кислоти
AHA кислоти
Опис:
Ніжний гель для вмивання швидко й ефективно видаляє надлишок жиру, сміття та накопичення забруднень, не стираючи шкіру. Пом'якшує та кондиціонує шкіру, залишаючи її оновленою та оновленою, ніколи не сушить і не стягує. Ідеально підходить для нормальної та сухої шкіри.
Наповнений альфа-ліпоєвою кислотою, відлущувальними альфа-гідроксикислотами та нашим унікальним зміцнюючим і зволожуючим мідним комплексом, цей антивіковий гель для обличчя пом’якшує та кондиціонує суху, спрагу шкіру, ідеально готуючи її до наступного кроку у вашому режимі.
Склад:
Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Dimethyl MEA, Thioctic Acid, Fragrance/Parfum, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Ethylhexylglycerin, Copper Gluconate, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 110615-47-9
Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом. Знайдений у багатьох продуктах по догляду за шкірою, таких як миючі засоби, зволожувачі тощо, лаурилглюкозид також присутній у екологічно чистих пральних порошках. Окрім ніжного впливу на шкіру та волосся, лаурилглюкозид також піддається біологічному розклад...
# CAS Номер: 201363-52-2
PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide використовується в широкому спектрі засобів особистої гігієни. Як поверхнево-активна речовина - миючий агент, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide використовується для очищення шкіри та волосся. Це допомагає змочувати поверхні тіла, емульгувати або розчиняти олії та суспендувати ґрунт. Також характерним є те, що ПАР відповідають за піноутворення та пінливість миючих засобів. Крім того, його також можна використовувати як солюбілізатор, що допомагає розчинити інгредієнт (розчинену речовину) у середовищі,...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 4468-02-4
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...



