L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Shampoo Очищувальний шампунь для волосся, схильного до жирності
Назва:
L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Pure Shampoo
Бренди:
L'Oreal Paris 🇫🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
BHA Саліцилова кислота
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Опис:
Наша формула містить саліцилову кислоту, яка допомагає видалити надлишок жиру та забруднень, а також гіалуронову кислоту для посилення зволоження. Отримайте до 72 годин очищеної шкіри голови та зволоженої довжини, не позбавляючи природної вологи та не обтяжуючи. Жир або олія є повністю натуральними та допомагають зволожити волосся та шкіру голови. Однак важливо регулярно мити волосся, щоб запобігти надмірному накопиченню. Після видалення жиру за допомогою нашого очищуючого шампуню, цей нежирний кондиціонер розроблений науково, щоб інтенсивно зволожувати та надавати повітряну довжину без обтяження. Ефективний для всіх типів волосся, починаючи від прямого, хвилястого, кучерявого та кучерявого.
Склад:
AQUA / WATER • SODIUM LAURETH SULFATE • COCAMIDOPROPYL BETAINE • PARFUM / FRAGRANCE • COCAMIDE MEA • SODIUM CHLORIDE • SODIUM BENZOATE • SODIUM HYDROXIDE • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • SODIUM HYALURONATE • SALICYLIC ACID • LIMONENE • CITRIC ACID • HEXYLENE GLYCOL.
Схожі за складом (аналоги)





.webp)




Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 68140-00-1
# CAS Номер: 61789-40-0
КОКАМІДОПРОПИЛ БЕТАЇН - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Прозора малов'язка рідина світло-жовтого кольору. Стійкий у кислих та лужних середовищах у присутності солей кальцію та магнію. Має низьку здатність, що загущає. Є со-ПАВ в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «нат...
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
BHA Саліцилова кислота
# CAS Номер: 69-72-7
Саліцилова кислота. Саліцилова кислота - це бета-гідроксикислота (BHA), тип органічної сполуки на основі вуглецю, яка природним чином зустрічається в корі верби, фруктах і овочах.Саліцилова кислота руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру. Саліцилова кислота ефективна проти C. acnes - бактерій, що викликають акне.
Саліцилова кислота є найбільш часто використовува...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 9067-32-7
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 107-41-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...





