Nourishing hair building pak Поживна відновлююча маска
Назва:
Nourishing hair building pak
Бренди:
Davines 🇮🇹Категорії:
Маска для волоссяАктивні компоненти:
Ретиноїди (Вітамін А)
AHA кислоти
Олії
Формула:
Опис:
Відновлююча маска для пошкодженого волосся. Завдяки рослинному кератину та Biacidic Bond Complex живить коріння, зміцнюючи волокна та захищаючи їх від окисного пошкодження.
Формула живлення та реструктуризації.
Надає волоссю блиск і м'якість.
Натуральні активні інгредієнти.
Склад:
AQUA / WATER / EAU, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, HYDROGENATED FARNESENE, GLYCERYL STEARATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYCINE, PARFUM / FRAGRANCE, ISOPROPYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, MALEIC ACID, POLYGLYCERYL-10 PENTASTEARATE, BENZYL ALCOHOL, LYSINE HCL, CITRIC ACID, HYDROLYZED RICE PROTEIN, THIOCTAMIDOETHYL DIMETHYLAMINE MALEATE, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, RETINYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, LACTIC ACID, LINALOOL.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 17301-53-0
БЕГЕНТРИМОНІУМ ХЛОРИД - четвертинне амонійне з'єднання для виробництва кремоподібних бальзамів-кондиціонерів та засобів додаткового догляду за волоссям. Адсорбується на волоссі, не залишаючи видимої плівки, має чудову кондиціонуючу дію. Як активна речовина рекомендується для догляду за пошкодженим волоссям і волоссям, що важко піддається укладання, значно покращує їх стан. Торгова назва Genamin @ KDMP. Хлорид бегентрімонію вважається токсичним у концентраціях 0,1% і вище, і підозрюється, що він викликає подразнення шкіри та очей.
Хлори...
# CAS Номер: 661-19-8
# CAS Номер: 100-51-6
# CAS Номер: 67762-27-0
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 36653-82-4
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 31566-31-1
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 94561-64-6
NIKKOL Decaglyn 5-OV — це рідкий полігліцерил-10 пентастеарат зі значенням HLB 3,5. Властивості цього ефіру полігліцерилової жирної кислоти та його застосування як водно-масляний емульгатор, який покращує стабільність і смак маргаринових продуктів і може використовуватися як піногасник у виробництві тофу.
Ретиноїди (Вітамін А)
# CAS Номер: 79-81-2
Ретинілпальмітат (Retinyl Palmitate)
Ретинілпальмітат — це складний ефір ретинолу та пальмітинової кислоти (яку переважно отримують із пальмової олії). Візуально він являє собою прозову маслянисту рідину золотисто-жовтого кольору зі слабким специфічним запахом. У високих концентраціях речовина може частково кристалізуватися. Вона добре змішується з оліями, слабо розчиняється в спирті та є абсолютно нерозчинною у воді.
Головна технологічна перевага ретинілпальмітату — його вища стабільність порівняно з чистим ві...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 7651-02-7
Олії
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




