Kerastase Premiere Bonding Pre-Shampoo Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Назва:
Kerastase Premiere Bonding Pre-Shampoo
Бренди:
Kerastase 🇫🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
Олії
AHA кислоти
Концентрація активів:
citric acid: 3%glycine: 5%
Опис:
Kérastase Première Bonding Pre-Shampoo Hair Treatment [КРОК 1- АКТИВУЙТЕ ВІДНОВЛЕННЯ] глибоко відновлює та інтенсивно відновлює усі рівні пошкоджень для всіх типів волосся. Це включає в себе пошкодження від термічної укладки, надмірної обробки, фарбування, відбілювання та навіть води в душі.
Розроблений з концентрацією 8% чистої лимонної кислоти та гліцину, попередній шампунь діє на внутрішній і зовнішній шари волосся, нейтралізуючи тьмяність і жорсткість. Формула відновлює зламані кератинові зв’язки, щоб зменшити розрив. Завдяки своїй прозорій гелевій текстурі Pre-Shampoo глибоко занурюється, щоб допомогти відновити стійкі пошкодження. Волосся стає сильнішим, здоровішим і сяючим – наче оновленим.
Подумайте про це як про процедуру догляду за шкірою свого волосся. Щедро нанесіть Première Pre-Shampoo Treatment перед душем на вологе волосся, потім через 5 хвилин нанесіть шампунь безпосередньо на верх і спініть. Змийте та завершіть процедуру Repairing Conditioner як останній крок.
Склад:
AQUA / WATER / EAU ●GLYCERIN ●PROPYLENE GLYCOL●GLYCINE ●CITRIC ACID ●PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL ●SODIUM HYDROXIDE ● PARFUM / FRAGRANCE ●CETRIMONIUM CHLORIDE ● POLYSORBATE 20 ●POLYSORBATE 80 ● PHENOXYETHANOL ●HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN PG-PROPYL SILANETRIOL ●HYDROXYPROPYL GUAR ●HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE ●QUATERNIUM-80 ●LIMONENE ●LINALOOL ●SODIUM BENZOATE ●CITRAL ●POTASSIUM SORBATE ●
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 56-40-6
# CAS Номер: 39421-75-5
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 122-99-6
# CAS Номер: 9005-65-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...




