Skintegra Infrared Superpotent Skin Supporting & Correcting Concentrate Концентрована заспокійлива сироватка для обличчя
Назва:
Skintegra Infrared Superpotent Skin Supporting & Correcting Concentrate
Бренди:
Skintegra 🇭🇷Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Азелаїнова кислота
Центелла азіатськa
Пантенол (Вітамін В5)
Корінь солодки
Ніацинамід (вітамін В3)
AHA кислоти
Концентрація активів:
Potassium Azeloyl Diglycinate: 10%Формула:
Опис:
INFRARED - це концентрована заспокійлива сироватка для будь-якого типу шкіри, особливо для чутливої, схильної до запальних процесів і подразнень. Заспокоює симптоми запалення, інтенсивно зволожує та виправляє нерівності шкіри. Цей продукт має легку зволожуючу текстуру, яку легко включити у ваш поточний догляд за шкірою. Він не жирнить і не створює відчуття тяжкості на шкірі, але глибоко зволожує, миттєво заспокоює і пригнічує дискомфорт, пов'язаний із запаленням шкіри. Широкий спектр дії інфрачервоного випромінювання обумовлений незвичайним комплексом інгредієнтів:
похідна азелаїнової кислоти, яка глибоко зволожує та робить шкіру пружною, а також має заспокійливу, пом'якшувальну та освітлюючу дію (10%)
вітаміни B3 (ніацинамід) і B5 (пантенол) і ектоїн, екстремоліт, який зміцнює захисний бар'єр шкіри та регенерує фотоушкодження
комплекс рослинних інгредієнтів: екстракти вівса, виноградних кісточок, солодки, центелли азіатської та мадеказозиду, які надають шкірі антиоксидантну дію, додатково заспокоюють та протидіють нерівностям
Роль ІНФРАЧЕРВОНОГО випромінювання є підтримуючою та репаративною, і, відповідно, його можна використовувати двічі на день як етап після очищення та перед нанесенням кремових текстур і засобів захисту від ультрафіолету. Вже після короткого періоду використання на чутливій та нерівній шкірі помітний більш здоровий вигляд - менша схильність до висипань та почервоніння, більш стійка бар'єрна функція та свіжість завдяки покращеній функції шкіри.
Продукт підходить і особливо рекомендований для дерматозів, таких як розацеа та акне, які супроводжуються порушенням гідроліпідного бар’єру шкіри, і в результаті цього дисбалансу, симптомами запалення, такими як лущення епідермісу, свербіж, почервоніння та запальні процеси. відбуваються.
Склад:
AQUA, GLYCERIN, BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, ECTOIN, NIACINAMIDE, PANTHENOL, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, MADECASSOSIDE, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT/LEAF EXTRACT, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM PHYTATE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
Ніацинамід (вітамін В3)
# CAS Номер: 98-92-0
НІАЦИНАМІД- гетероциклічний ароматичний амід, одна з форм вітаміну B. Білий кристалічний порошок без запаху. М'який, недратівний косметичний інгредієнт із великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Використання Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди. В косметиці використовуються виробничі Н. - ніацинамід саліцилат, ніац...
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 477773-67-4
КАЛІЯ АЗЕЛОЇЛ ДИГЛІЦИНАТ - похідне азелаїнової кислоти у комбінації з гліцином, прозора безбарвна рідина без запаху. Стійкий при рН від 5 до 11, розчинний у воді, використовується у складі засобів для шкіри на водній основі. Відрізняється від азелаїнової кислоти м'якшою дією на шкіру. Регулює вироблення шкірного сала, зволожує, тонізує, підвищує пружність шкіри та покращує колір обличчя. Освітлює темну шкіру або відбілює окремі пігментні плями. Застосовують у засобах для освітлення шкіри, від розацеа і вугрів.
АЗЕЛОГЛІЦИН (AZELOGLICINA...
# CAS Номер: 84775-66-6
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і ...
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 14306-25-3
# CAS Номер: 34540-22-2
# CAS Номер: 205328-43-6
Центелла азіатськa
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...






