H.art Lightening Spray Blond Art Спрей для освітлювання волосся "Blond Art"
Назва:
H.art Lightening Spray Blond Art
Бренди:
H.art 🇺🇦Категорії:
Спрей для волосся
Опис:
Спрей H.art Lightening Spray Blond Art — ідеальне рішення для бездоганного вигляду світлого волосся. Завдяки делікатним фіолетовим мікропігментам засіб ефективно коригує теплий підтон, запобігаючи появі жовтизни та підтримуючи благородний холодний нюанс блонду. Активний комплекс із кератину, морської ламінарії та глибоко зволожувальних речовин реконструює структуру пасом, повертає їм шовковистість, природний блиск і помітно полегшує укладання. Невагомий міст миттєво розплутує волосся без ефекту склеювання чи обтяження, забезпечуючи комфортний щоденний догляд.
Склад:
Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Alcohol Denat, Glycerin, Polysorbate 20, Quaternium-80, Phosphoric Acid, Parfum (Fragrance), Isopropyl Alcohol, Disodium EDTA, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Propylene Glycol, Laminaria Digitata Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Benzoate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Hexamethylindanopyran, Dimethyl Phenethyl Acetate, Citric Acid, CI 60730.
Аналіз складу
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 7722-84-1
Перекис водню — простий неорганічний оксид. Він широко використовується в домашньому господарстві також для багатоцільового використання. Найчистішою формою перекису водню є твердий білий кристалічний порошок, але його не можна використовувати як такий. Його слід використовувати у вигляді 3-98% водного розчину. З хімічної точки зору він одночасно є окислювачем і відновником.
Перекис водню використовується як відбілюючий засіб через його окислювальну природу. Його також можна використовувати як антисептик у 2,5-3% концентрації. Крім тог...
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 67-63-0
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 81-13-0
# CAS Номер: 69430-36-0
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Альтернатива потенційно шкідливим консервантам леуцідал (Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate або Leucidal) – це природний антимікробний консервант, який використовується в засобах по догляду за шкірою і косметиці. Він також може бути корисний при місцевому застосуванні в продуктах для шкіри або шкіри голови, оскільки він зволожує і кондиціонує. Це інгредієнт на основі пробіотика, створений шляхом ферментації Lactobacillus в певній живильному середовищі. Lactobacillus є одним з видів мікроорганізмів, які використовуються для виробництва ...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 54464-57-2 / 54464-59-4 / 68155-66-8 / 68155-67-9
Тетраметилацетилоктагідронафталіни в основному використовуються як ароматизатори в косметиці та засобах особистої гігієни. Він надає продуктам приємний аромат і покращує загальний досвід користувача. Він не має прямих переваг для догляду за шкірою.
Тетраметилацетилоктагідронафталіни (назва за Міжнародною номенклатурою косметичних інгредієнтів (INCI)) — синтетичний кетоновий ароматизатор, також відомий як OTNE (хімічна абревіатура для Octahydrotetramethyl Acetophenone) і під іншими комерційними назвами, такими як: Iso E Super, Iso Gamma...
# CAS Номер: 1222-05-5
Galaxolide - це синтетичний мускус із чистим солодким мускусним квітково-деревним ароматом, який використовується в ароматах. Це один із компонентів мускусу, який виробники духів і одеколону використовують для додання мускусного запаху своїй продукції. Галаксолід був вперше синтезований у 1956 році та використаний наприкінці 1960-х років у деяких пом’якшувачах тканин і миючих засобах.
Передбачуваний ендокринний руйнівник, потенційний алерген, потенційний подразник шкіри, доведене черезшкірне проникнення.
15 листопада 2023 року Фр...
# CAS Номер: 151-05-3
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate (номер CAS 151-05-3) є інгредієнтом, який використовується в парфумах.
Dimethyl Benzyl Carbinyl acetate використовується для додання солодкості та пікантності з фруктовими, рожевими, лавандовими та свіжими нотами. Використовується в милі та косметиці.
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...





