hydrogen peroxide

Назва інгредієнта:

hydrogen peroxide

Рівень безпеки:

Допустимо

CAS Номер:

#7722-84-1

Рівень EWG:

2-5

Опис

Опис

Перекис водню — простий неорганічний оксид. Він широко використовується в домашньому господарстві також для багатоцільового використання. Найчистішою формою перекису водню є твердий білий кристалічний порошок, але його не можна використовувати як такий. Його слід використовувати у вигляді 3-98% водного розчину. З хімічної точки зору він одночасно є окислювачем і відновником.

Перекис водню використовується як відбілюючий засіб через його окислювальну природу. Його також можна використовувати як антисептик у 2,5-3% концентрації. Крім того, перекис водню діє на стрижень волосся і знебарвлює меланін, тому може використовуватися як засіб для фарбування волосся. Він також використовується в продукті як антимікробний засіб. Його використовують у фарбах для волосся, відбілювачах для волосся, кондиціонерах, продуктах для відбілювання зубів тощо. Відповідно до FDA, належний тест на чутливість слід провести за 48 годин до цього, щоб переконатися у відсутності побічної реакції фарб для волосся, що містять перекис водню.

Останні продукти з цим інгредіентом

Останні продукти з цим інгредіентом

H.art Lightening Spray Blond Art
H.art Lightening Spray Blond Art
H.art 🇺🇦Спрей для волосся
Відгуки

Відгуки

Щоб додати коментар, потрібно авторизуватись.