Arocell Super Collagen Melting Cleansing Balm Очищувальний бальзам для обличчя
Назва:
Arocell Super Collagen Melting Cleansing Balm
Бренди:
Arocell 🇰🇷Категорії:
Гідрофільний бальзамАктивні компоненти:
Пептиди
AHA кислоти
Гіалуронова кислота
Алое
Вітамін Е
Алерген
Олії
Колаген
Поліфеноли
Опис:
Розроблено для зручності з поворотним контейнером, який гігієнічно та свіжо видає потрібну кількість, зменшуючи незручності від ручного набирання.
Покращує видалення чорних цяток та забруднень, забезпечуючи надзвичайно легке глибоке очищення від чорних цяток та макіяжу, швидко розчиняє підводку для очей, туш, тоновані плями та важкий базовий макіяж під водою.
Пройшов випробування на безпеку нанесення на людину, що робить його безпечним навіть для чутливої шкіри.
Склад:
Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Purified Water, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Butylene Glycol, Olive Oil, Coccinia Indica Fruit Extract, Aloe Vera Flower Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Collagen Extract, Jojoba Seed Oil, Sargassum Vulgare Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Grape Juice Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Glycerin, Tocopherol, Edelweiss Callus Culture Extract, Wine Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Linalool.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 65381-09-1
# CAS Номер: 1117-86-8
Поліфеноли
# CAS Номер: 84775-52-0
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих...
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 9067-32-7
Віск, отриманий із суміші різних масел. Він діє як зв’язуючий і стабілізуючий агент і може допомогти покращити текстуру продукту.Віск бджолиний синтетичний віск (KESTER WAX К82Н) - дуже твердий віск з температурою плавлення 81-94°С. Одержують етерифікацією натуральних жирних кислот та синтетичних жирних спиртів. Вирізняється високою термічною стабільністю. Желює та пов'язує широкий спектр масел навіть при невеликій концентрації. Збільшує температуру розм'якшення стиків та губних помад. Покращує однорідність продукту та якість поверхонь, захи...
# CAS Номер: 58-95-7
ВІТАМІН Е – токоферол, жиророзчинний вітамін, основний ліпофільний антиоксидант плазми, мембран та тканин тварин організмів.
Сімейство сполук, токоферолів та токотрієнолів, які позначають за першими літерами грецького алфавіту: альфа, бета, гама та дельта, найбільш активною формою є а-токоферол.
Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. В'язка масляниста рідина світло-жовтого кольору. В.Є є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар...
# CAS Номер: 7732-18-5
Олії
# CAS Номер: 97593-45-8
ОЛІЯ МОРИНГИ-жирна олія з насіння африканського дерева моринги олійної (Moringa oliefera). Отримують механічним пресуванням. Прозора рідина від блідо-жовтого до жовтого кольору, зі слабким горіховим запахом. Частково застигає при температурі 20 °С. Стійко до окиснення. Містить до 80% олеїнової кислоти. Швидко вбирається у шкіру, пом'якшуючи, живлячи та повертаючи їй еластичність, попереджає старіння. Сприяє розгладжуванню зморшок та усунення пігментних плям. Чи не залишає відчуття липкості. Добре вбирає та утримує аромати. Використовується д...
# CAS Номер: 11141-17-6
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 2432-87-3
ВИНОГРАД КУЛЬТУРНИЙ (Vitis vinifera) – багаторічна деревна рослина сімейства виноградових, ліана. Сировиною для екстракції служать квітки, плоди, насіння, шкірка насіння та листя винограду. Плоди містять багато цукрів (глікозиди, фруктозу), проціаніди, флобафен, енін, а також яблучну, фосфорну, кремнієву, саліцилову, лимонну, бурштинову, щавлеву кислоти, солі калію, кальцію, заліза, магнію, вітаміни 81, В2 Проціанідини протистоять руйнуванню волокон колагену, еластину, гіалуронової та глюкуронової кислот, при зовнішньому використанні не тіль...
СОРБЕТ-30 ТЕТРАОЛЕАТ - емульгатор, неіоногенний ПАР. Тетраолеат сорбет-30 є тетраефіром олеїнової кислоти (q.v.) і поліетиленгліколевого ефіру сорбіту (q.v.), що містить у середньому 30 молей етиленоксиду. Поліоксиетилен сорбітол тетраолеат використовується в косметиці та косметичних продуктах переважно як поверхнево-активна речовина та емульгатор. Він має здатність бути ефективним у низьких концентраціях, залишатися стабільним інгредієнтом і менш дратувати, ніж багато інших звичайних поверхнево-активних речовин, згідно з японським досліджен...
Acetyl hexapeptide-8 Комерційно відомий як аргірелін, ацетилгексапептид-8 – це синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі. В основному він використовується як активний інгредієнт кремів або сироваток проти зморшок і старіння. Він призначений для зменшення зморшок навколо рота та очей, а також на лобі та щоках серед інших областей. Ацетилгексапептидом-8 - це синтетичний пептид, отриманий з білка, виявленого в ботокс. Він в основному використовується в кремах або сироватках проти зморшок і проти старіння. Він призначен...
КОЛАГЕН ГІДРОЛІЗОВАНИЙ -продукт гідролізу колагену, що отримується зі шкіри, хрящів, сухожиль, сполучної та кісткової тканин великої рогатої худоби. Суміш амінокислот та коротколанцюгових пептидів. Позитивно впливає на функціональний стан шкіри, сприяє зволоженню, регенерації та відшкодуванню втрати амінокислот у шкірі, має ефект ліфтингу. Включається до складу засобів для догляду за шкірою обличчя, засобів для волосся та ін. Присутність групи пептидів зумовлює високу біологічну активність. Використовують як плівкоутворювальну речовину для у...
Едельвейс - це рослинний екстракт, компоненти якого здатні надавати антиоксидантну та заспокійливу дію на шкіру. Едельвейс містить лігнано, один із компонентів, який природно заспокоює шкіру. Едельвейс також містить сполуку, відому як леонтоподова кислота, яка, як показали дослідження, зміцнює шкірний бар’єр і допомагає зменшити ознаки чутливості. Роблячи це, він допомагає поверхні шкіри стати більш стійкою до агресорів навколишнього середовища, включаючи деякі типи забруднювачів повітря.
Екстракт рослинних стовбурових клітин, отримани...
# CAS Номер: 91082-91-6
Корисні для шкіри інгредієнти, які широко витягуються з червоного вина, - це поліфеноли, зокрема ресвератрол. Ресвератрол забезпечує захист від вільних радикалів, які сприяють утворенню тонких ліній, зморшок і пігментації. Винні екстракти, які використовуються в продуктах по догляду за шкірою, ферментуються, що природним чином виробляє альфа-гідроксикислоти (AHA), які допомагають у процесі відлущування.
Екстракт червоного вина є потужним антиоксидантом, отриманим із червоного вина. Він використовується в продуктах по догляду за шкірою,...









