The Ordinary Growth Factors Solution Розгладжуюча сироватка проти зморшок
Назва:
The Ordinary Growth Factors Solution
Бренди:
The Ordinary 🇨🇦Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Ретиноїди (Вітамін А)
AHA кислоти
Пептиди
Формула:
pH lvl:
5.5 - 6.5
Опис:
Наша GF 15% Solution — це сироватка з фактором росту, створена для відновлення вигляду старіючої шкіри обличчя та шиї. Завдяки 15% концентрації трьох факторів росту наступного покоління GF 15% розчин допомагає усунути ознаки старіння, такі як тонкі лінії, зморшки та нерівна текстура.
Фактори росту, такі як EGF, IGF-1 і TGFβ-2, є важливими білками, які беруть участь у регенерації шкіри. Імітуючи ці природні білки, наш GF 15% Solution підтримує процес оновлення шкіри, сприяючи еластичності та пружності.
Склад:
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, NICOTIANA BENTHAMIANA HEXAPEPTIDE-40 SH-OLIGOPEPTIDE-1, NICOTIANA BENTHAMIANA HEXAPEPTIDE-40 SH-POLYPEPTIDE-76, NICOTIANA BENTHAMIANA OCTAPEPTIDE-30 SH-OLIGOPEPTIDE-2, SCLEROTIUM GUM, GLYCERIN, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN.
Схожі за складом (аналоги)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 104-29-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 68-04-2
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 178949-82-3
Пептиди
Ретиноїди (Вітамін А)
Reneseed™ містить біоміметичний трансформуючий фактор росту бета-2 (TGFβ-2), який виробляється в рослинах шляхом вертикального землеробства. Reneseed™ — це насіння молодості нашої шкіри, оскільки воно бере участь у синтезі протеїну позаклітинного матриксу та виробництві епідермальних ліпідів, покращуючи цілісність і захист шкіри. Він має активність, подібну до ретинолу та ретиноєвої кислоти, щодо ефективності виробництва колагену I. Reneseed™ допомагає вашій шкірі відновити її красу, яка спала всередині, завдяки своїм властивостям проти стар...






