SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil Легка очищувальна олія з екстрактом центели азіатської
Назва:
SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil
Бренди:
SKIN1004 🇰🇷Категорії:
Гідрофільна оліяАктивні компоненти:
Олії
Центелла азіатськa
Опис:
Заспокійлива гідрофільна олія з центелою SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil делікатно видаляє навіть пігментований макіяж, а також м'яко, але ефективно очищає пори, запобігаючи їх закупорці та появі комедонів.
Олія швидко емульгується, абсорбуючи шкірне сало, що скорочує час умивання. Продукт створює на шкірі невідчутний вологоутримуючий бар'єр, який запобігає сухості та відчуття стягнутості після вмивання.
Головним діючим компонентом є 10% екстракт азіатської центелли, витягнутий з рослини, що росте в екологічно чистому районі Мадагаскару. Мадагаскарська центелла містить у 7 разів більше азіатикозиду – похідного центели, яке регулює водно-жировий баланс, прискорює синтез волокон колагену та еластину, підвищує пружність шкіри.
Екстракт центели зменшує купероз та екзему, зміцнює стінки судин, бореться з процесом запалення, запобігає появі судинної зірочки, знижує реактивність до зовнішніх подразників.
Склад:
Ethylhexyl Stearate, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Centella Asiatica Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 22047-49-0
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 8001-21-6
Олії
# CAS Номер: 8001-25-0
# CAS Номер: 84696-21-9
ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - щитолистник азіатський, багаторічна рослина сімейства парасолькових, що росте у воді та біля води, зустрічається в Індії, Китаї, Індонезії, Мадагаскарі, у Східній та Центральній Африці. Листя містить тритерпенові сапоніни, основний з них -азіатикозид, похідні тритерпенових кислот (азіатиновий, мадазіатиновий, центилової, центоілової та ін), вітамін С. Екстракт листя Ц.а. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий об...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 2432-87-3
# CAS Номер: 90082-51-2 / 8000-46-2
СОРБЕТ-30 ТЕТРАОЛЕАТ - емульгатор, неіоногенний ПАР. Тетраолеат сорбет-30 є тетраефіром олеїнової кислоти (q.v.) і поліетиленгліколевого ефіру сорбіту (q.v.), що містить у середньому 30 молей етиленоксиду. Поліоксиетилен сорбітол тетраолеат використовується в косметиці та косметичних продуктах переважно як поверхнево-активна речовина та емульгатор. Він має здатність бути ефективним у низьких концентраціях, залишатися стабільним інгредієнтом і менш дратувати, ніж багато інших звичайних поверхнево-активних речовин, згідно з японським досліджен...
Олії
Алерген
# CAS Номер: 8007-01-0 / 93334-48-6 / 84696-47-9 / 84604-12-6 / 90106-38-0 / 84604-13-7 / 92347-25-6




