Sachajuan Dry Shampoo Mousse Сухий шампунь-мус
Назва:
Sachajuan Dry Shampoo Mousse
Бренди:
SACHAJUAN 🇸🇪Категорії:
Сухий шампуньАктивні компоненти:
Силікони
Алерген
AHA кислоти
Опис:
Сухий шампунь, але не такий, як ми його знаємо, Sachajuan Dry Shampoo Mousse – це революційний засіб з точки зору текстури. Ви наносите його, як звичайний мус для волосся, ретельно масажуючи корені, де продукт починає поглинати залишки продукту, надлишок жиру та інші забруднення, не залишаючи жодних слідів (він висихає за лічені секунди). Ви отримаєте об'ємне волосся, яке буде чистим, свіжим та текстурованим. Обов'язковий засіб для свят та напружених тижнів, коли «вечірнє миття волосся» просто неможливе…
Склад:
Aqua (Water) (Eau), Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Butane, Isobutane, Distarch Phosphate, Polyquaternium-4, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Laureth-4, Propane, Magnesium Stearate, Coco-Betaine, Peg-12 Dimethicone, Soytrimonium Chloride, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Cetrimonium Chloride, Geraniol, Citronellol.
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 112-02-7
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 106-24-1
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 243133-67-7
Неіоногенний емульгатор, який допомагає згущувати водні склади. Зазвичай він використовується в поверхнево-активних розчинах для душу/ванни (очищувальні засоби), таких як шампуні, засоби для миття тіла та піни для ванн. Однак його також можна знайти в інших косметичних засобах, таких як зволожувачі для обличчя, миючі засоби, ексфоліанти/скраби та засоби для лікування акне.



