Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Mist Спрей для тіла та волосся
Назва:
Rituals The Ritual of Karma Hair & Body Mist
Бренди:
Rituals 🇳🇱Категорії:
Спрей для тілаАктивні компоненти:
Олії
Зелений чай
Алерген
Опис:
Оточіть себе позитивними вібраціями з цією розкішною лінійкою засобів для тіла, збагачених лотосом та білим чаєм. Квітка лотоса відома своїми заспокійливими та доглядальними властивостями, а білий чай надає свіжого квіткового аромату. Разом вони живлять вашу шкіру та покращують ваші почуття, надаючи їй м'якості, сяючості та бадьорості.
Склад:
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Isoeugenol, Cinnamal, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide.
Схожі за складом (аналоги)






Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 127-51-5
# CAS Номер: 65-85-0
# CAS Номер: 118-58-1
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 104-55-2
# CAS Номер: 5392-40-5 / 141-27-5 / 106-26-3
# CAS Номер: 106-22-9 / 26489-01-0 / 1117-61-9 / 7540-51-4
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 101-86-0
# CAS Номер: 97-54-1 / 5932-68-3 / 5912-86-7
ІЗОЕВГЕНОЛ - 4-гідрокси-З-метокси-1-пропенілбензол, рідина (суміш цисі транс-ізомерів) з квітково-пряним гвоздичним запахом. Міститься в ілангіланговому, а також у багатьох інших ефірних оліях. Ізоевгенол – це, зрештою, хімічно змінена форма евгенолу, яка утворюється шляхом нагрівання евгенолу та зміни його складу. Евгенол - це рідина, отримана з певних ефірних олій, особливо з олії гвоздики, мускатного горіха, кориці та лаврового листа. Часто зустрічається в косметичних засобах за його переваги як похідне гвоздикової олії, завдяки антиоксид...
# CAS Номер: 5989-27-5
# CAS Номер: 78-70-6
# CAS Номер: 61791-12-6
# CAS Номер: 590-00-1
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 1310-73-2
Натрію гідроокис NaOH (Sodium Hydroxide) — сильний луг, відомий також як їдкий натр. Це біла тверда речовина, яку в косметиці застосовують переважно як регулятор pH або денатуратор. У високих концентраціях є дуже корозійною: може викликати хімічні опіки, сильне подразнення шкіри, а при контакті з очима — серйозні ушкодження. Небезпечний також при вдиханні пилу чи аерозолів.
У формулі засобів для догляду його вводять у дуже малих, контрольованих кількостях, де він не ст...
# CAS Номер: 110-44-1
# CAS Номер: 77-93-0
# CAS Номер: 7732-18-5
Зелений чай
# CAS Номер: 84650-60-2
Чай зелений (camellia Sinensis) - неферментований чай. Сухий екстракт Ч.з.-буро-зелений порошок зі специфічним запахом і в'язким смаком. Біологічна цінність визначається багатим хімічним складом. Велика кількість вітаміну С у природному комплексі із залізом та мікроелементами. Є вітамін К (філлохінон або фітонактон). Відзначено високий вміст фтору. Антиоксидантна активність та фотопротекторні властивості визначається комплексом флавоноїдів, каротиноїдами, токоферолами, вітаміном С, мінералами Cr, Mn, Se, Zn, рядом інших компонентів, що підси...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
Тетранатрію імінодісукцинат є натрієвою сіллю імінодіянтарної кислоти, яку також називають N-(1,2-дикарбоксиетил)аспарагіновою кислотою.
Тетранатрію імінодісукцинат діє як ополіскувач. Він міститься в сонцезахисних кремах, рідинах для зняття лаку та інших продуктах. Він також міститься в миючих засобах та інших миючих засобах.
Імінодісукцинат натрію є пом’якшувачем води, також відомим як хелатуючий агент.
Згідно з даними VCRP за 2022 рік, повідомляється про тринатрій етилендіамінісукцинат та тетранатрій імінодісукцинат для ...




