Revox B77 Retinol Serum Unifying Regenerator Антивікова регенеруюча сироватка з ретинолом
Назва:
Revox B77 Retinol Serum Unifying Regenerator
Бренди:
Revox 🇧🇬Категорії:
Сироватка для обличчяАктивні компоненти:
Вітамін Е
Олії
Сквалан
Ретиноїди (Вітамін А)
Формула:
Опис:
Містить вітамін А (ретинол), суміш олій і вітамін Е, які освітлюють і підтримують шкіру, надаючи їй довговічне сяйво, еластичність і гладкість. Ультралегка формула швидко вбирається в шкіру. Ретинол допомагає зменшити появу тонких зморшок, недосконалостей, викликаних впливом сонця, і ознак старіння шкіри.
Що таке ретинол? Ретинол (вітамін А) не може вироблятися організмом, тому його необхідно надходити місцево через засоби догляду за шкірою. Ретинол діє як антиоксидант і діє на глибокому клітинному рівні, де він допомагає посилити вироблення колагену та еластину, допомагає уповільнити старіння клітин і регулювати вироблення шкірного сала.
Склад:
Caprylic/ Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil/ Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sunflower Seed Oil/ Helianthus Annuus Seed Oil, Avocado Oil/ Persea Gratissima Oil, Coconut Oil/ Cocos Nucifera Oil, Squalane, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate, Vitamin A Palmitate/ Retinyl Palmitate, Parfum, Rosemary Oil/ Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Butylated Hydroxytoluene / BHT.
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 128-37-0
БУТІЛГІДРОКСІТОЛУОЛ - 2,6-Ді-трет-бутил-п-крезолу або іонол, ліпофільна органічна речовина, «іонол» білий кристалічний порошок з дуже слабким запахом, не розчинний у воді, але розчинний у жирах та оліях. Термостійок. Не впливає на запахи основних компонентів. Синтетичний антиоксидант, близький за своїми властивостями до бутилгідроксіанізолу. Застосовується в косметичних засобах, що мають жирову фазу, у харчовому виробництві.
BHT звинувачують у тому, що він є ендокринним руйнівником і має токсичну дію на печінку, нирки та легені в екстр...
# CAS Номер: 65381-09-1
Ретиноїди (Вітамін А)
# CAS Номер: 79-81-2
Ретинілпальмітат (Retinyl Palmitate)
Ретинілпальмітат — це складний ефір ретинолу та пальмітинової кислоти (яку переважно отримують із пальмової олії). Візуально він являє собою прозову маслянисту рідину золотисто-жовтого кольору зі слабким специфічним запахом. У високих концентраціях речовина може частково кристалізуватися. Вона добре змішується з оліями, слабо розчиняється в спирті та є абсолютно нерозчинною у воді.
Головна технологічна перевага ретинілпальмітату — його вища стабільність порівняно з чистим ві...
# CAS Номер: 111-01-3
# CAS Номер: 7695-91-2
ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – продукт ацетилювання токоферолу, ефір токоферолу. Жовта кристалічна речовина, що практично не розчиняється у воді, розчиняється у спирті, ефірах, ацетоні, рослинних оліях. Ефективний як антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е. Вводиться в косметичні засоби для догляду за шкірою.
Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для ...
# CAS Номер: 8007-69-0
Олії
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 8024-32-6
# CAS Номер: 8001-31-8





