Hillary Micellar Water Aloe Vera Міцелярна вода з алое вера
Назва:
Hillary Micellar Water Aloe Vera
Бренди:
Hillary 🇺🇦Категорії:
Міцелярна водаАктивні компоненти:
Алое
Формула:
Опис:
Міцелярна вода HILLARY MICELLAR WATER Aloe Vera
- призначена для очищення обличчя, зняття макіяжу і тонізації шкіри;
- завдяки міцелам, що діють як магніт, притягує частинки макіяжу і жиру, ідеально очищає шкіру;
- зберігає баланс гідроліпідної оболонки шкіри;
- зволожує шкіру і не подразнює слізні залози;
- підходить для будь-якого типу шкіри, а також для зняття макіяжу з очей;
- не містить ефірних масел, ароматизаторів, парабенів і силіконів.
Після процедури демакіяжу міцелярної водою потрібно обов'язково додатково вмитися. При знятті косметики завдання міцелярної води - емульгувати і прибрати макіяж. Міцели зв'язують дрібні частинки жиру, полегшуючи процедуру зняття косметики, але потім потрібно акуратно видалити залишки макіяжу намоченим ватним диском або водою. В іншому випадку дрібні частинки бруду в комбінації з міцелами можуть спровокувати виникнення акне.
Склад:
water, polyglyceryl-4 caprate, decyl glucoside, sodium lauroyl glutamate, diglycerin, Aloe barbadensis leaf juice extract, glycerin, pantenol, Parfum (Fragrance)
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 29923-31-7 / 29923-34-0 / 42926-22-7 / 98984-78-2
Лауроіл глутамат натрію — це м’яка поверхнево-активна речовина, яка використовується в засобах особистої гігієни за його здатність очищати та пінитися, а також за властивості кондиціонування шкіри. Лауроіл глутамат натрію не є сульфатом, що означає, що він не містить жорстких сульфатів, які часто зустрічаються в традиційних поверхнево-активних речовинах.
Лауроіл глутамат натрію - це дуже м'яка поверхнево-активна речовина на основі L-глутамінової кислоти, природної амінокислоти. Отримують з кокосової олії та пальмової олії.
Це м’я...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 85507-69-3
АЛОЕ ВЕРА (БАРБАДЕНСІС) ГЕЛЬ - продукт одержують шляхом холодного віджиму з м'якоті листя рослини. Для виготовлення концентратів використовується метод низотемпературного вакуумного випарювання рідини з початкового продукту. Незважаючи на назву, А.В.Г. - Напівпрозора рідина ледь помітного зеленого відтінку. Запах свіжий, трохи вловимий. Насамперед, використовується як знезаражуючий, протизапальний засіб, знімає подразнення та почервоніння, відмінно заспокоює шкіру після опіків та порізів. Містить кальцій, магній, амінокислоти. Містить амінок...
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...

