Ducray Kelual DS Intensive Anti-Dandruff Treatment Shampoo Інтенсивний шампунь проти лупи
Назва:
Ducray Kelual DS Intensive Anti-Dandruff Treatment Shampoo
Бренди:
Ducray 🇫🇷Категорії:
Шампунь для волоссяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Корінь солодки
Опис:
Не миріться з тим, що лупа — це постійна супутниця вашого волосся. Шампунь проти лупи Ducray Kelual DS Intensive Anti-Dandruff Treatment Shampoo — це професійне рішення для всіх, хто страждає від сильного лущення, печіння або свербіння шкіри голови. Завдяки комплексу OXYCALM він забезпечує клінічно підтверджене полегшення вже після першого застосування і пом’якшує навіть найсильніші симптоми на 72 години. Крім того, із ним ваше волосся буде свіжим, легким та сповненим об’єму від коренів.
Склад:
WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, CICLOPIROX OLAMINE, LAURETH-9, LACTAMIDE MEA, COCO-BETAINE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCYRRHETINIC ACID, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT (MENTHA PIPERITA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT), PENTYLENE GLYCOL, PIROCTONE OLAMINE, POLYQUATERNIUM-10, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE
Схожі за складом (аналоги)










Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 61789-40-0
# CAS Номер: 68515-73-1
ДЕЦІЛГЛЮКОЗИД - м'яке неіонне ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, та жирних кислот кокосового горіха. Серед неіонних ПАР є найбезпечнішим. Може використовуватися як основний сурфактант або поєднуватися з іншими типами ПАР, що підвищує кондиціонуючий ефект катіонних ПАР. Д.р. має слабкі знежирюючі, але хороші змочують властивості, є найменш дратівливим шкіру агентом. Застосовується в засобах, що очищають для дітей, очищаючих лосьйонах для обличчя, пінах для ванни, милі для рук, гелях для душу, дезодорую...
# CAS Номер: 5422-34-4
Lactamide MEA — це зволожувач, отриманий з молочної кислоти, який зазвичай міститься в кондиціонерах для волосся та шампунях. Його основна мета — додати та зберегти блиск і вологість продуктів. Він також міститься в зволожуючих кремах, лосьйонах для тіла та сонцезахисних кремах.
За даними Environmental Working Group, Lactamide MEA є відносно безпечним для використання, особливо в продуктах, що змиваються.
Lactamide MEA використовується в наших продуктах переважно як кондиціонер для волосся. Це допомагає підвищити м'якість і гладк...
# CAS Номер: 68610-92-4
# CAS Номер: 68585-34-2
# CAS Номер: 98510-75-9
Обмежень щодо використання інгредієнта в косметиці немає.
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 5343-92-0
# CAS Номер: 178949-82-3
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 243133-67-7
Неіоногенний емульгатор, який допомагає згущувати водні склади. Зазвичай він використовується в поверхнево-активних розчинах для душу/ванни (очищувальні засоби), таких як шампуні, засоби для миття тіла та піни для ванн. Однак його також можна знайти в інших косметичних засобах, таких як зволожувачі для обличчя, миючі засоби, ексфоліанти/скраби та засоби для лікування акне.
# CAS Номер: 41621-49-2.
Копцикламін (циклопірокс оламін) – синтетичний протигрибковий засіб широкого спектру дії, який пригнічує ріст патогенних дерматофітів, дріжджів і Malassezia furfur. Його можна використовувати у складі лаків для нігтів для лікування оніхомікозу. Він також може добре працювати в композиціях, які використовуються для боротьби з сверблячкою, мікозом стопи та стригучим лишаєм.
Циклопірокс Оламін є формою оламінової солі циклопіроксу, синтетичного протигрибкового засобу широкого спектру дії з додатковою антибактеріальною та протизапальною ді...



