A'pieu Deep Clean Cleansing Oil Очищувальна гідрофільна олія
Назва:
A'pieu Deep Clean Cleansing Oil
Бренди:
A'pieu 🇰🇷Категорії:
Гідрофільна оліяАктивні компоненти:
Олії
Опис:
Очищаюча гідрофільна олія A'Pieu Deep Clean Cleansing Oil повністю, але при цьому дуже делікатно видаляє зі шкіри залишки макіяжу, включаючи тональні засоби, а також забруднення, які осідають на шкірі протягом дня. Крім очищення, олія допомагає нормалізувати гідроліпідний баланс і запобігти появі запалень. Мінеральна вода та олія жожоба у складі засобу захищають шкіру від пересушування.
Склад:
Mineral Oil, PEG-8 Glyceryl Isostearate, Isopropyl Myristate, Cetyl Ethylhexanoate, Water, Phenoxyethanol, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Bicarbonate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol Denat., Butylene Glycol.
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 64-17-5
ДЕНАТУРОВАНИЙ СПИРТ (денатурат) - етиловий спирт, що містить спеціальні добавки, що зумовлюють його неприємний запах і смак і роблять його непридатним для споживання. Зокрема, спирт вводять барвники, що надають йому синьо-фіолетове забарвлення. У косметиці Д.С. використовується як розчинник і для виробництва парфумерних та косметичних виробів. У кожній країні є свої обмеження та норми на концентрацію дозволеного Д.С. залежно від речовини, що денатурує. Список денатуруючих речовин також свій у кожній країні.
Спеціально денатурований (SD...
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 1117-86-8
# CAS Номер: 70445-33-9
# CAS Номер: 110-27-0
ІЗОПРОПІЛМИРІСТАТ - складний ефір ізопропілового спирту та міристинової кислоти. Прозора безбарвна рідина із низькою в'язкістю. Дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. Нітродіетаноламіни, що часто присутні у вигляді домішок у косметичній сировині, вибірково впливають на І., багаторазово збільшуючи його трансепідермальну проникність. Разом з І. шкірою можуть абсорбуватися і нітрозоаміни, речовини особлив...
# CAS Номер: 122-99-6
Феноксиетанол - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. Обмежено розчинний у воді, олії, добре розчинний в ацетоні та гліцерині, добре змішується з пропіленгліколем. У косметиці - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Ф. ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Поєднання парабенів та Ф. ефективно пригнічує зростання грам-позитивних та грамнегативних бактерій, дріжджів та пл...
# CAS Номер: 90045-98-0
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 8042-47-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...
# CAS Номер: 2432-87-3
PEG-8 Glyceryl Isostearate - це поліетиленгліколевий ефір гліцерил ізостеарату.
Як водорозчинні нежирні речовини поліетиленгліколі придатні для багатьох косметичних цілей. Рідкі ПЕГ служать, наприклад, як замінники гліцерину в лосьйонах для обличчя, гоління та волосся, як солюбілізатори та розчинники.

