sweet almond oil

Опис
Тематичні статті
Користь олії ши для шкіри та волосся
Олія ши, або ж олія каріте добувається з горіхів дерева каріте, яке росте в Західній Африці, і тисячоліттями використовується в традиційній африканській медицині та косметиці. Європейці звернули на не...
Останні продукти з цим інгредіентом
УФ-фільтри
Вітамін Е
Кофеїн
Силікони
Олії
Алерген
УФ-фільтри
Вітамін Е
Силікони
Олії
Кераміди
Силікони
Гіалуронова кислота
Ніацинамід (вітамін В3)
Олії
Вітамін Е
Водорості
Алое
Сквалан
Вітамін Е
Ретиноїди (Вітамін А)
Олії
Сквалан
УФ-фільтри
Олії
Вітамін Е
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Пантенол (Вітамін В5)
AHA кислоти
Олії
Гіалуронова кислота
Олії
Кераміди
Водорості
Алое
Ніацинамід (вітамін В3)
Вітамін Е
Силікони
Силікони
Олії
Пептиди
Пантенол (Вітамін В5)
Центелла азіатськa
Силікони
AHA кислоти
Олії
Поліфеноли
Силікони
Гіалуронова кислота
Вітамін С
Пептиди
AHA кислоти
Олії
















