Genosys Snow Booster Toner Цілющий тонік для обличчя
Назва:
Genosys Snow Booster Toner
Бренди:
Genosys 🇰🇷Категорії:
Тонік для обличчяАктивні компоненти:
AHA кислоти
Пребіотики/пробіотики/ферменти
Силікони
Опис:
Себорегулюючий міст для жирної шкіри Genosys Snow Booster Toner усуває жирний блиск, звужує пори, нормалізує секрецію шкірного сала, заспокоює, відновлює та пом'якшує. Містить протизапальний комплекс рослинних екстрактів Phytolex SC. Продукт має рівень pH 4.62, нормалізує кислотно-лужний баланс після вмивання.
Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Betaine, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Phaseolus Radiatus Extract, Betula Platyphylla Japonica Bark Extract, Rumex Crispus Root Extract, Beta-Glucan, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, 1,2-Hexanediol
Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 107-43-7
# CAS Номер: 107-88-0
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 9006-65-9
# CAS Номер: 110-98-5 / 25265-71-8
Дипропіленгліколь являє собою діол або дві гідроксильні групи. Це алкоголь, і його родина включає багато таких, як поліетиленгліколь, бутиленгліколь, етиленгліколь тощо. Це безбарвна рідина без запаху, яка має високу температуру кипіння, плюсом є низька токсичність.
Гліколі є хорошими розчинниками, і ця група молекул має більшість якостей ідеального розчинника. Вони не реагують, мають вищу температуру кипіння, стабільні при кімнатній температурі. Він може диспергувати або розподіляти активні речовини чи пігменти рівномірно, однорідніст...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-81-5
Гліцерин - 1,2,3-пропантріол, триатомний спирт, в'язка, безбарвна рідина без запаху, солодка на смак, легко змішується з водою та етанолом у будь-яких співвідношеннях. Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Г. додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (п...
# CAS Номер: 8002-43-5
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 867-56-1
# CAS Номер: 1310-58-3
Гідроксид калію - сильний луг (їдкий калій), біла тверда речовина. Лужний компонент у кремах для рук, засобах для догляду за нігтями, препаратах для гоління, милі та ін. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: у концентрації до 5% у засобах для пом'якшення нігтьових кутикул з обов'язковою вказівкою у маркуванні «Містить луг. Уникати потрапляння у вічі. Може викликати сліпоту. Зберігати у недоступному для дітей місці»; у концентр...
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 6920-22-5
# CAS Номер: 9041-22-9
У дослідженні від 2017р вчені вивчили антиоксидантні та відбілюючі властивості екстракту сливи муміє. Вчені дійшли висновку, що екстракти плодів P. mum e надають відбілюючу дію на шкіру, інгібуючи вироблення меланіну за допомогою регуляції експресії білка, пов'язаного з меланогенезом.
Prunus mume традиційно використовувався як лікувальний продукт у Кореї, Японії та Китаї. Зокрема, повідомляється, що цей фрукт має корисну біологічну дію на гастрит і виразку шлунка. Однак його дія щодо відбілювання шкіри залишається неясною.
Він пр...
Сік («сік») березового дерева, відомого під латинською назвою Betula alba. На відміну від кленового або більшості інших видів соку, березовий сік прозорий і не має особливого смаку, він лише трохи солодкуватий. Сік є хорошим джерелом мікроелементів, таких як марганець, а також різноманітних амінокислот, які роблять його гарним природним зволожувачем для шкіри, але необхідні додаткові дослідження, перш ніж ми матимемо повне розуміння того, як різноманітні поживні речовини в березовому соку корисний для шкіри (або коли вживається сік, оскільки...
# CAS Номер: 90106-41-5
Екстракти Rumex crispus L. можна використовувати як сонцезахисний засіб і засіб проти старіння.
Жовтий док (Rumex crispus) є звичайним бур'яном, який зустрічається в Сербії, Кореї та Китаї. Стебла листя використовують в салатах. Корінь і плоди використовують як ліки.
Жовтий док містить хімічні речовини, які діють як проносні та мають протизапальну дію. Він також містить хімічні речовини, які можуть вбивати паразитів, бактерії та грибки.
Люди використовують жовтий док при болях, набряках носових ходів і дихальних шляхів, зап...


