Avene Eau Thermale Cleansing Foam Очищуюча пінка-мус для вмивання
Назва:
Avene Eau Thermale Cleansing Foam
Бренди:
Avene 🇫🇷Категорії:
Пінка для вмиванняАктивні компоненти:
AHA кислоти
Формула:
Опис:
Пінка для очищення та зняття макіяжу для очей і нормальної та комбінованої чутливої шкіри, очищає та видаляє забруднення та надлишки шкірного сала. З 98% інгредієнтів натурального походження та без інгредієнтів тваринного походження, він підтримує природний баланс шкіри. Ця багата, повітряна піна з ніжним ароматом знімає макіяж, очищає та заспокоює шкіру завдяки термальній воді Avène та формулі на основі гліцерину для більшого комфорту. Його формула без мила містить мінімум інгредієнтів у потрібній кількості для забезпечення ефективності та переносимості. Залишає шкіру чистою, м'якою та комфортною.
Упаковка очищувальної пінки об’ємом 150 мл на 49% складається з перероблених матеріалів. Пляшка виготовлена з 100% переробленого пластику.
Склад:
Avene Thermal Spring Water (AVENE Aqua), Water (AQUA), Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Citric Acid, Disodium Edta, Fragrance (PARFUM), Glutamic Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Chloride.
Схожі за складом (аналоги)





Аналіз складу
Активні інгредієнти
# CAS Номер: 77-92-9
Лимонна кислота (Citric Acid)
Лимонна кислота – це оксипропантрикарбонова кислота, представлена білими кристалами без запаху з приємним кислуватим смаком. Вона добре розчиняється у воді та етанолі. У природі широко поширена: її отримують із рослинних джерел, таких як лимон, брусниця та інші фрукти, або шляхом ферментації цукру.
Властивості та застосування
У косметиці лимонна кислота використовується як багатофункціональний інгредієнт. Вона може виступати консервантем, розріджувачем, модифік...
# CAS Номер: 139-33-3
# CAS Номер: 56-86-0
# CAS Номер: 50-21-5
МОЛОЧНА КИСЛОТА – а-оксипропіонова кислота, безбарвні гігроскопічні кристали. Розчиняється у воді, ацетоні. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Найважливіший продукт обміну речовин живих організмів. У косметичній практиці її роль аналогічна іншим а-гідроксикислотам - вплив на процеси регенерації та оновлення шкіри, на відлущування відмерлих клітин, зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Відмінною з інших АГК дією М.к. є зд...
# CAS Номер: 57-55-6
ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю, безбарвна в'язка рідина зі слабким характерним запахом, солодкуватим смаком, що має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Ефіри П. широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
Пропіленгліколь — це діоловий спирт (містить дві гідроксильні групи в 1 і 2 положеннях — пропан-1,2-діол), зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який викор...
# CAS Номер: 532-32-1
# CAS Номер: 7647-14-5
Натрію ХЛОРИД (сіль) - біла кристалічна речовина із солоним присмаком. Розчиняється у воді. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості та іонної активності розчинів. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн.
# CAS Номер: 68608-64-4
Натрію КОКОАМФОАЦЕТАТ-кокоамфогліцинат, м'який амфотерний ПАР, піноутворювач, очищаючий агент, кондиціонер для волосся. Використовується в засобах догляду за шкірою та волоссям, дитячій косметиці, засобах інтимної гігієни.
Кокоамфоацетат натрію — це м’яка амфотерна поверхнево-активна речовина, яка використовується в різних засобах особистої гігієни та косметичних засобах. Його отримують з кокосової олії та відомі своїми ніжними очисними та пінними властивостями. Цей інгредієнт часто використовується в шампунях, засобах для миття тіла, ...
# CAS Номер: 68187-84-8
# CAS Номер: 7732-18-5
# CAS Номер: 90082-87-4
Віддушка парфумерна. Саме те, що це звучить: приємно пахнуть речовини додають у косметичні продукти, щоб кінцевий продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
Бачити «аромат/смак» у списку інгредієнт...

